Jump to content
gin

Леко тъп въпрос за тапициране

Recommended Posts

имам черна кожена топка за скоростния лост, и е захабена доста вече. нова кожена топка ли да си поръчам от американските части в темата на prelude, или това е работа за тапицер. то може ли да се направи това грамотно на ръка изобщо?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имам черна кожена топка за скоростния лост, и е захабена доста вече. нова кожена топка ли да си поръчам от американските части в темата на prelude, или това е работа за тапицер. то може ли да се направи това грамотно на ръка изобщо?

http://avtointerior.hit.bg/ :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://avtointerior.hit.bg/ :dj:
Гледам там един червен Сивик в галерията. Много му отива черно-сивата гама. На кого ли е? :beer: Много добре е станал, наистина. И аз мисля да ги посетя с Прелюдеца. Че е срамота... отвън да го правим като нов, а вътре си е с гадния плюш. (Мен поне много ме дразни оригиналната тапицерия. Предпочитам обикновена черна дамаска, с двоен червен шев.)Доста добре бачкат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Аз съм си правил при един тапицер във Варна, стана много яка,после я подарих на Миамото и той все о6те е с нея.Струва6е 10-тина левапп то4но ръ4ната изработка 6те стане най добре.Имам голям мерак да си направя таблото кожено с некви брутални 6евове :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва тапицера да ти е от старата генерация (тез хора са на изчезване)!!Ако намериш такъв в завършен вид топката ще е невероятна,но трябва да ти я пипне майстор.Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://avtointerior.hit.bg/ ;)
Добре ,ама то повечето от колите в галерията са направени в някаква сиво-черна комбинация :ph34r: ......Само едно Пежо има малко по-интересен салон с червено-керемидена шарка :ph34r: Ами да изложат нещо по-така де....Иначе изпълнението е 6 точки :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре ,ама то повечето от колите в галерията са направени в някаква сиво-черна комбинация :weights: ......Само едно Пежо има малко по-интересен салон с червено-керемидена шарка :thumbs1: Ами да изложат нещо по-така де....Иначе изпълнението е 6 точки :D

Предполагам фирмата е показала клсиката в жанра!Мисля че за съответната сума могат да ти направят интериора какъвто поискаш.Едно е в саита да покажат класика друго е да качнат снимки на някои които примерно е искал сини седалки с жълто табло,червен волан,розова топка на скоросният лост и зелен таван!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...розова топка на скоросният лост...

Направиха ми черна топка и съм доволен, добре работят :rolleyes:P.S. Как не се сетих да питам за розова...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...