Jump to content
Prelude_2.0

Мом4ета с какъв бензин карате машините ?

Recommended Posts

аз от скоро сипвам А 98 на лук оил и съм адски доволен както и да я карам 10 градско .сега ще ходя за морето и пак ще я засеча ;) но и колата върви по леко и въобще много добре .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слагах на шел, след това минах на супер 100, сега слагам и аз на лукойл и съм много доволен. Хондичката я имам от 3 дена но преди това на нисана като че ли ми свали разхода малко на лукойл. Сега още си "тествам" акорда и ми е трудно да го сваля под 15 :rolleyes:

Редактирано от stefanta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То имам чувството,че горивата ни са много :rolleyes: .....Чат-пат си въобразиш ,че някое по го бива,заредиш няколко пъти и след 1 месец вече търсиш от другаде ,щото и тва са го скапали :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де сега след като сме в ЕС няма ли някакъв реален контрол на качеството на горивата ? Аз лично немога да преценя дали има някаква разлика от миналата година защото ме нямаше в БГ точно в тоя период.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз сипвам наливнен бинзин от бай Миле , високоградусов го дава :) вървии тъ съ къса :rolleyes: Момчета , тая тема е вече толкова изтъркана , че жълтите павета й завиждат :) Сипвайте в добре изглеждащи на външен вид бензиностанции и това е !!! сипвайте и там където ви е по джоб

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

аз сипвам само по 103-105 октана, веднъж в месеца я мъча с 95-98 :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз от скоро сипвам А 98 на лукойл и съм адски доволен както и да я карам 10 градско .сега ще ходя за морето и пак ще я засеча :rolleyes: но и колата върви по леко и въобще много добре .

И аз съм така. Първият път сипах от Шел, после само 98 от Лукойл и от време на време 95 от ОМВ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе тея бензини тука са SUX всичките ,тези които се излизали извън БГ знаятче там бензина е реален като октан,тука наливат Вода,керосини и какво ли не,по новите коли имат датчик в горивния филтър когато влезе вода почва да показва , е на шел Свети :))ако има някои друг с такав датчик които редовно налива само в една бензиностанция да каже :):rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest toto_spa

Аз слагам само ОМВ 100 и съм много доволен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Accord6

Няколко пъти съм зареждал с ОМВ 100 - никаква разлика, нито към вървеж, нито към разход. Зареждал съм и Ви Пауър, 98 и разни "по-баровски" горива, но изводът ми е следният - '95 на ЛукОйл и ОМВ става за бръмчене!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RATAMAHATA

Разликата между 100 октановия бензин, който се продава в БГ и останалите боклуци, е че той се произвежда извън БГ. На ОМВ Супер100 е внос от Австрия, на Шел и ЕКО е от Гърция. Разликата е огромна в качеството, така че препоръчвам само такъв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С 98 от Лук колата върви много по допре от колкото с 100 от OMV или с V power racing Работата на празен ход е стабилна няма притрисане при потегляне и ускорението е плавно и бързо правих си експиремента не веднъж Лукойл после ОМф после лукойл после шел и резултата е това + че от шел вече посмъртноне сипвам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам за вас ама откакто изкараха картите за намаление в Лукойл нещо колата взе да харчи мноого ще я водя и на доктор но ако не се промени нищо сменям Бензиностанцията май на омв беше по-добре газта защото в момента съм на газ :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ОМВ - красна поляна - 95 .Принципно все на ОМВ сипвам 95 , но точно от горепосоченото колата си върви осезаемо по-добре . Няколко пъти ми прави вече впечатление , така че не си внушавам !А дали има разлика във вървежа м/у 95 и 100 .... скоро ще проверим :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има си рализа 95/100 лично при мен усещаси-се... аз карам от мнооогоооо време само с 100 ОМВ :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз сипам само 98 лукойл и върви суперСамо за сведение: Сестрата работи в Петрол в парични потоци и спомена, че всички купуват бензин от тях и Лукойл, ама абсолютно всички и само добавките са си техни :D А те зимат напоследък само гръцки и румънски бензин

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:D:P Аз сипвам 95 и 100 от ОМВ,Шел също.Даже скоро сипах 95 на Пирогов--не видях някаква разлика.Все пак съм тъпо пар4е и неразбирам много,но съм доволен от ОМВ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А пробвали ли сте на ЕКО бензиностанциите как е бензина, че аз зареждам само на една и съща ЕКО вече осем години. :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dalug

От всички фирми засега най-добре са OMV (според мен).Показва ми най малък разход с 95.Откакто въведоха картите LUK развалиха малко горивата,е то няма как

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сипох от еко 95 изгорих го и сипах 98 на Лукойл Ми тя колата се опита да си скъса гумите Разликата е ОГРОМНА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

някой има ли впечатления какво става с бензина на бензиностанции Темпо ?преди 2-3 години мисля че колеги бяха много доволни от темповския бензин ...за сега фаворити по-качество са ми OMV 95-100но явно уцелвам бензиностанцията просто :blink:сипвах и на Eko 98 или 100 (най"мощния" бенз който продават)не ми харесанито на коручката ми :) имам и странния навик след като се прибера вечер да отвивам капачката на резервоара и да помирисвам бензина, просто за да видя какво съм налял този път ... Еко си миришеше на пласмаса просто ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...