Jump to content
krasimir_01

МНЕНИЕ ЗА ХОНДА СИВИК

Recommended Posts

Здравей добре дошъл.Тази кола е 5г според годината която си дал.За подробности има доста теми написани и обсъждани надъло и нашироко и с търсачката на форума просто стават чудеса. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти колега. Много добър избор. Цената която си дал обаче е супер нереална. Този модел върви на доста по-висока цена с V-tec овия мотор. Нещо не ми се струва реално. Я дай номера на двигателя, за да ти кажем какъв е. Иначе избора е много добър.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А тази кола дето си я описал ако е с втек ше струва най-малко с 1000 нагоре абе я дай малко снимки щото витек и газово ти излезе голям гявол ;)

D15 с витек мисля че няма от 95 година, освем ако не е икономичния.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да е 5 врата - явно става дума за англичанка. МИ я да питаме - такава ли ти предлагат?

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като я покарах малко ми светва една зелена лампичка на таблото :rolleyes: сигнализирала че карам на икономичен режим :) ръжда няма освен на ауспуха но съвсем малко :) а като отворих капака да видя двигателя малко се изненадах понеже за пръв път виждам такова нещо ;) два пръста прах и никъде нито една капка масло и т.н. ;) не е обявена никъде на един познат е и се обърна първо към мен защото знае че си търся кола ;)Абсолютна същата само че е сребрист металик ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И за англичанка и е ниска цената. Клима, ел. пакет, ABS, серво има ли?

Редактирано от Ironstone

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами ако те кефи - взимай я. Пък и стара кола е, на късмет - или е запазена или е издухана ... Каквото ти се падне. Хондичките от към здравина много грижи нямат! :rolleyes: И да го мислиш ... Иначе модела се води от 96 нататък, но има вариант, да има малко бройки и 95, не съм сигурен за това.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest georgivanov1
:P Купувай и не се 4уди...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предварително ти казвам че с тая Газ нема да прокопсаш тоя мотор неее за Газ ;) ина4е хонда си е хонда за 1,5година никъв проблем :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blockhead

Цената е перфектна дано и колата да е. Според мен няма какво да се чудиш, ако си я прегледал и не са открили нещо обезпокояващо. Вероятно е излязла от завода в края на 95-та но си е 6G '96г.Аз взех подобна с 1.4i, без клима и газ за повече пари и засега не съжалявам.

Редактирано от blockhead

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...