Jump to content
west bam

взех си полу-хонда

Recommended Posts

Това си е чиста 5 ген. браточки тия ролвьри :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zarrick

От тва което съм чел за Роувър колите са им сборни от разли4ни компоненти разработени за Роувър: Бош, Хонда, колегата каза Алфа (верно че те имат двигател 1.4 - 103/4 коня от алфа 145/146) и прИначе Роужър 200 или там 214 и MG ZR най-много се доближават до Сивик 6г. като дизаин, плюс тва има и вариант с 5 врати ( за някои ше е мн удобен). Вярно е и че Сивика щеше да е по добър вариант, но и това не ми се струва лош избор.Весели моменти с новото возило и умната!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Това си е чиста 5 ген. браточки тия ролвьри :)

имал съм ровър с двг от хонда,което е почти копие на кончерто.но момчето говори за съвсем друг модел.на неговата кола ремъците на от пасажерската страна и мотора е много по-разичен от на хонда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На този Роувър само окачването му има нещо еднакво с Хонда, при това с Хонда Кончерто което си е английска разработка. Аз също се бях запалил по този автомобил и си си мислех че е нещо като английска Хонда ама не е съвсем така. Иначе наистина имат много хубав дизаин и доста мощен двигател за 1.4. Пожелавам ти поне 100 хиляди безаварийни километра и след тва нещо още по ново.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пожелавам ти поне 100 хиляди безаварийни километра и след тва

....... нова Honda :) мерси за пожеланията момчета!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не искам да ти секвам ентусиазма, но прочети колко общо имаш с Хонда:http://en.wikipedia.org/wiki/Rover_25#Rover_25_-_2000

Mark III 1995–1999By the time the car was launched, Honda and Rover had already been "divorced" after the BMW takeover the previous year, and as a result the R3 only used Rover-produced K-Series petrol engines, most notably the 1.8 L VVC version from the MGF, and L-series diesel engine.

Мисля, че Хонда и Роувър са прекратили сътрудничеството си много преди 1998 година (тогава фирмата вече е собственост на БМВ). За окачването не знам, много е вероятно да са го запазили. Даже си мисля, че моята англичанка 1997 година може би е със същото окачване ако е така. Много съм доволен, като млад и тъп шофьор съм взимал някои завои с много висока скорост и се държи много стабилно колата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моят Rover е 95 та и е с мотор и окачване на Кончерто а купето е на BMW 3-ка салона е Recaro то май само емблемата е на Rover

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RIP

Моят Rover е 95 та и е с мотор и окачване на Кончерто а купето е на BMW 3-ка салона е Recaro то май само емблемата е на Rover

Много яка комбинация - Хонда+БМВ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivoboy_stz

Аз пък понеже си проверявам редовно какви Хонда Кончерто се предлагат в мобилето и там видях една дето просто нищо общо с моя модел няма като визия отпред, също като роувъра е, но емблемата е на ХОНДА. Много странно моделче, но има всички екстри, включително кожен салон!Незнам как се слага линк от мобилето, понеже винаги излиза началната страница, ако някой може да го добави, колата е за 3800, продавача е от Варна

Редактирано от ivoboy_stz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам как се слага линк от мобилето, понеже винаги излиза началната страница,

Като ти излезе страницата със списъка на офертите, преди да влезеш в някоя оферта кликаш десен бутон върху снимката на избраната оферта и даваш "opan link in new window". След като я овори нанонво вече си влязъл в конкретната оферта и горе в адрес бара имаш целия адрес готов за copy-paste :lol: Sorry за оффтопика! Cheers :blush1: Редактирано от zarrick

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги мина ве4е месец и половина откак си карам ровера, ами да ви кажа сравнително доволен съм/сравнително щото си има някои минуси/ ама си е готин. окачването съм поти на 100 % 4е е на хонда досега не бях карал толкова стабилна кола държи се просто перфектно на пътя, а като я пусна на празен ход изминавам много без по4ти да се отрази на скороста. двигател4ето е много мощно за това малко купе особенно във високите обороти. проблем ми са дисковете нещо взеха да скърцат и не знам от какво е май са за смяна, ина4е спира много добре, ама си скърцат!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

проблем ми са дисковете нещо взеха да скърцат и не знам от какво е май са за смяна, ина4е спира много добре, ама си скърцат!

накладки? :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Масово на тоя двигател със смяна на маслото се сменя и гарнитура на главата.Просто са си кекави.Двигателя е на Алфа,някой намесиха БМВ за салон и незнам си какво.Ходовата част имала допирни точки със Хонда,ама не баш.дано да си уцелил на някой от малкото сполучливи екземпляри че поддръжката ме е по скъпа от Сааб и се налага по често да влиза в бокса и от Фордовете даже.Просто добра дума за тази кола аз не мога да кажа по ред причини.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям колегата,гарнитурки ще сменяш яко.Тоя мотор е най-голямото дърво.Мотора не е на Алфа,такава измислица е че болтовете на главата минават през целия мотор и държат и картера.Дълги са около 80см и по тази причина с карането се разтягат и заминава гарнитурата.Иначе добре върви но като я караш яко й скъсяваш живота заради гореописаното.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lubozaki

Загледай се в старите баврци комби от зад отстрани прозорци 5 та врата дори стоповете и т.н и ще видиш защо казвам че купето е на BMW

аз като се загледам в моята виждам ягуар ама тва значи ли, че е като XJ да речем ;) нищо, че ягуар и ровър са били едно ;) пп:много навътре си го взел

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...