west bam 107 #1 Публикувано 15 Август, 2007 Това си е чиста 5 ген. браточки тия ролвьри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zarrick #2 Отговорено 15 Август, 2007 От тва което съм чел за Роувър колите са им сборни от разли4ни компоненти разработени за Роувър: Бош, Хонда, колегата каза Алфа (верно че те имат двигател 1.4 - 103/4 коня от алфа 145/146) и прИначе Роужър 200 или там 214 и MG ZR най-много се доближават до Сивик 6г. като дизаин, плюс тва има и вариант с 5 врати ( за някои ше е мн удобен). Вярно е и че Сивика щеше да е по добър вариант, но и това не ми се струва лош избор.Весели моменти с новото возило и умната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #3 Отговорено 15 Август, 2007 Това си е чиста 5 ген. браточки тия ролвьри имал съм ровър с двг от хонда,което е почти копие на кончерто.но момчето говори за съвсем друг модел.на неговата кола ремъците на от пасажерската страна и мотора е много по-разичен от на хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
keel 19 #4 Отговорено 15 Август, 2007 На този Роувър само окачването му има нещо еднакво с Хонда, при това с Хонда Кончерто което си е английска разработка. Аз също се бях запалил по този автомобил и си си мислех че е нещо като английска Хонда ама не е съвсем така. Иначе наистина имат много хубав дизаин и доста мощен двигател за 1.4. Пожелавам ти поне 100 хиляди безаварийни километра и след тва нещо още по ново. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
realityman 0 #5 Отговорено 15 Август, 2007 Пожелавам ти поне 100 хиляди безаварийни километра и след тва....... нова Honda мерси за пожеланията момчета! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #6 Отговорено 15 Август, 2007 Не искам да ти секвам ентусиазма, но прочети колко общо имаш с Хонда:http://en.wikipedia.org/wiki/Rover_25#Rover_25_-_2000 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ironstone 0 #7 Отговорено 16 Август, 2007 Не искам да ти секвам ентусиазма, но прочети колко общо имаш с Хонда:http://en.wikipedia.org/wiki/Rover_25#Rover_25_-_2000 Mark III 1995–1999By the time the car was launched, Honda and Rover had already been "divorced" after the BMW takeover the previous year, and as a result the R3 only used Rover-produced K-Series petrol engines, most notably the 1.8 L VVC version from the MGF, and L-series diesel engine.Мисля, че Хонда и Роувър са прекратили сътрудничеството си много преди 1998 година (тогава фирмата вече е собственост на БМВ). За окачването не знам, много е вероятно да са го запазили. Даже си мисля, че моята англичанка 1997 година може би е със същото окачване ако е така. Много съм доволен, като млад и тъп шофьор съм взимал някои завои с много висока скорост и се държи много стабилно колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fanaticeti 0 #8 Отговорено 16 Август, 2007 Моят Rover е 95 та и е с мотор и окачване на Кончерто а купето е на BMW 3-ка салона е Recaro то май само емблемата е на Rover Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest RIP #9 Отговорено 16 Август, 2007 Моят Rover е 95 та и е с мотор и окачване на Кончерто а купето е на BMW 3-ка салона е Recaro то май само емблемата е на RoverМного яка комбинация - Хонда+БМВ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ivoboy_stz #10 Отговорено 17 Август, 2007 (Редактирано) Аз пък понеже си проверявам редовно какви Хонда Кончерто се предлагат в мобилето и там видях една дето просто нищо общо с моя модел няма като визия отпред, също като роувъра е, но емблемата е на ХОНДА. Много странно моделче, но има всички екстри, включително кожен салон!Незнам как се слага линк от мобилето, понеже винаги излиза началната страница, ако някой може да го добави, колата е за 3800, продавача е от Варна Редактирано 17 Август, 2007 от ivoboy_stz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #11 Отговорено 17 Август, 2007 (Редактирано) Незнам как се слага линк от мобилето, понеже винаги излиза началната страница,Като ти излезе страницата със списъка на офертите, преди да влезеш в някоя оферта кликаш десен бутон върху снимката на избраната оферта и даваш "opan link in new window". След като я овори нанонво вече си влязъл в конкретната оферта и горе в адрес бара имаш целия адрес готов за copy-paste Sorry за оффтопика! Cheers Редактирано 17 Август, 2007 от zarrick Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
realityman 0 #12 Отговорено 27 Септември, 2007 колеги мина ве4е месец и половина откак си карам ровера, ами да ви кажа сравнително доволен съм/сравнително щото си има някои минуси/ ама си е готин. окачването съм поти на 100 % 4е е на хонда досега не бях карал толкова стабилна кола държи се просто перфектно на пътя, а като я пусна на празен ход изминавам много без по4ти да се отрази на скороста. двигател4ето е много мощно за това малко купе особенно във високите обороти. проблем ми са дисковете нещо взеха да скърцат и не знам от какво е май са за смяна, ина4е спира много добре, ама си скърцат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Restless #13 Отговорено 27 Септември, 2007 проблем ми са дисковете нещо взеха да скърцат и не знам от какво е май са за смяна, ина4е спира много добре, ама си скърцат!накладки? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #14 Отговорено 27 Септември, 2007 Масово на тоя двигател със смяна на маслото се сменя и гарнитура на главата.Просто са си кекави.Двигателя е на Алфа,някой намесиха БМВ за салон и незнам си какво.Ходовата част имала допирни точки със Хонда,ама не баш.дано да си уцелил на някой от малкото сполучливи екземпляри че поддръжката ме е по скъпа от Сааб и се налага по често да влиза в бокса и от Фордовете даже.Просто добра дума за тази кола аз не мога да кажа по ред причини. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
323f-fan 4 #15 Отговорено 28 Септември, 2007 Подкрепям колегата,гарнитурки ще сменяш яко.Тоя мотор е най-голямото дърво.Мотора не е на Алфа,такава измислица е че болтовете на главата минават през целия мотор и държат и картера.Дълги са около 80см и по тази причина с карането се разтягат и заминава гарнитурата.Иначе добре върви но като я караш яко й скъсяваш живота заради гореописаното. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lubozaki 0 #16 Отговорено 28 Септември, 2007 пичове смял съм се с глас тука.....разбира се не тр Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fanaticeti 0 #17 Отговорено 28 Септември, 2007 http://digital.bg/bmw-%D1%89%D0%B5-%D0%BF%...r-nnno1375.htmlЕто ти и доказателство Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lubozaki #18 Отговорено 28 Септември, 2007 Загледай се в старите баврци комби от зад отстрани прозорци 5 та врата дори стоповете и т.н и ще видиш защо казвам че купето е на BMWаз като се загледам в моята виждам ягуар ама тва значи ли, че е като XJ да речем нищо, че ягуар и ровър са били едно пп:много навътре си го взел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове