Jump to content

Recommended Posts

Kolegi izvinqvaite za negramotnostta oba4e mnogo me 4ovurka vuprosa - moje li da se turbinira karburator, ako ne za6to. nqma ot kude da razbera zatova vi molq za malko pomo6t. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може , но пиши на кирилица ... сега сигурно ще ти затворят темата ,затова за следващия път прочети правилата ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ъъъ...тъй и тъй темата ще се заключи/махне, един офтопик...защо във профила ти пише че си '88, а пък скайпа казва '91 ? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Може да се турбинира естествено.Да не мислиш,че турбото и компресора за измислени след масовото навлизане на инжекциона.Би трябвало даже по лесен да е процеса така както го мисля.Обаче трябва да се изчислят добре жигльорите да не обеднее много сместа като надуе.П.С. Не му затваряйте темата на момчето. Той ще пише на кирилица оттук нататък. :o

Редактирано от cls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля да ме извините за некоректността относно начина на писане на темата ама съм нов. Още веднъж се извинявам.

Ъъъ...тъй и тъй темата ще се заключи/махне, един офтопик...защо във профила ти пише че си '88, а пък скайпа казва '91 ? :o

А относно възрастта ми - `88 не `91 просто май нещо е сбъркан скайпа както и да е. Мерси за отговорите очаквам още съвети :) И ако някой знае някои саит в който е обяснено по подробно как става нека да го сподели :) Редактирано от D_K

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Американските Muscle Cars от 60те и 70те сичките са с карбуратори, че и по 2 и по 3 и 4 даже. Верно че там по се зачита Superchargerа, ама предполагам и с турбо може. Не знам Quattroto като излезе през 1980 дали е било инжекция.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рено 5 турбо :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Американските Muscle Cars от 60те и 70те сичките са с карбуратори, че и по 2 и по 3 и 4 даже. Верно че там по се зачита Superchargerа, ама предполагам и с турбо може. Не знам Quattroto като излезе през 1980 дали е било инжекция.

Карбуратор е от както е станала кола, само че оригиналния и не ставаше за нищо и й турнах от москвич "осмак". Тои обаче не я хранеше както трябва и сега е с такъв от някакъв фиат 2.5 и няма грешка :) ма искам още!

Рено 5 турбо :D

Не става инжекция е :dry: Редактирано от D_K

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

имаше някакви ланчии с турбо и карб ... даже един такъв карб се продаваше в тунинг.бг ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имаше някакви ланчии с турбо и карб ... даже един такъв карб се продаваше в тунинг.бг ...

знаеш ли каква точно е ланчията? :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да става комбинацията карбуратор + турбо ! За целата е желателно да се използват турбо карборатори има от ланча, алфа и какви ли още не :dry: Много по лесно се прави турбо с карб (няма електроники, мапване.. и какво ли още не)

Редактирано от ripper

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

извинявайте че се отклонявам от темата, но най-после успях да си сложа за аватар моята красавица и ето я и нея... :dry: малко фотошоп по фаровете и джантите но нищо. Надявам се, че ще я харесате:)Та да се върна към темата: от къде мога да намеря точно инфо как да направя това зверче с турбо и ще издържи ли изобщо мотора според вас?

Редактирано от D_K

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

извинявайте че се отклонявам от темата, но най-после успях да си сложа за аватар моята красавица и ето я и нея... :dry: малко фотошоп по фаровете и джантите но нищо. Надявам се, че ще я харесате:)

Мхм...симпатяга е :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

искам турбо, коне или к`вото има...

извинявайте че се отклонявам от темата, но най-после успях да си сложа за аватар моята красавица и ето я и нея... :dry: малко фотошоп по фаровете и джантите но нищо. Надявам се, че ще я харесате:)

Мхм...симпатяга е :D
...мерси... Редактирано от D_K

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля да си надупча (олекотя) маховика стига да намеря добър стругар които да се справи. А да, някои знае ли как се олекотяват биели? искам количката да стане дзвер от всякаде (за съботите) :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

извинявайте че се отклонявам от темата, но най-после успях да си сложа за аватар моята красавица и ето я и нея... :dry: малко фотошоп по фаровете и джантите но нищо. Надявам се, че ще я харесате:DТа да се върна към темата: от къде мога да намеря точно инфо как да направя това зверче с турбо и ще издържи ли изобщо мотора според вас?

Колега,Качи снимки на количката в "Кой какво кара + снимка" ама без фотошоп!Ти от Добрич ли си, че май съм го виждал това Ауди из градчето ? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Колега D K,не очаквай да знаем кво се случва с Ауди и карбуратора+турбо ,тъй като тука караме ХОНДИ и не разбираме от Ауди!Най-добре се мушни тук и нещата ще се изяснят :rolleyes:Форум на Ауди

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D_K

извинявайте че се отклонявам от темата, но най-после успях да си сложа за аватар моята красавица и ето я и нея... :D малко фотошоп по фаровете и джантите но нищо. Надявам се, че ще я харесате;)Та да се върна към темата: от къде мога да намеря точно инфо как да направя това зверче с турбо и ще издържи ли изобщо мотора според вас?

Колега,Качи снимки на количката в "Кой какво кара + снимка" ама без фотошоп!Ти от Добрич ли си, че май съм го виждал това Ауди из градчето ? :)
Да от Добрич съм и май и аз съм чувал за теб. ;) А относно фотошопа просто нямам др. снимка Редактирано от D_K

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

PoweRG къде се загуби... :rolleyes:

Тука съм бре!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found