hEka 11 #1 Публикувано 11 Август, 2007 ЦЪКмноо забавно аз се оаках от смех гледайте и другите му клипчета изруд е (Johnny Ricer) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #2 Отговорено 11 Август, 2007 Не прекалявайте с тунинга! Цък 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #3 Отговорено 11 Август, 2007 (Редактирано) Не прекалявайте с тунинга! Цък 2 мислех и тях да пусна, но реших, че и сами ще ги видите ето няколко събрани в едно ... се позьори Редактирано 11 Август, 2007 от hEka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #4 Отговорено 12 Август, 2007 ха така ....малко и нас да ни осмеят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #6 Отговорено 23 Юни, 2008 Не прекалявайте с тунинга! Цък 2 Nякой има ли песните от тези клипчетаЦъкваш тука - http://catchvideo.net/Копираш адреса на клипа (в случая или http://www.youtube.com/watch?v=pRQK5G6yKvM...ted&search= ) в полето URL, избираш си желания формат mpg, mov, dvd, mp3 и тн. и натискаш Convert and download. След като го обработи ще ти даде опция да си го изтеглиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #7 Отговорено 23 Юни, 2008 .....Колега, имам един страничен въпрос ... като гледам това обяснение за свалянето на саунда от клипа ме наляга една мисъл. Случайно да знаеш как да си превърна едно гомно обратно в пица... Шегата настрана, не знам за вашите уши какво представлява тоя клип, но за моите не е добре ... изпълнението е яко, но пустите хостове мачкат и видео и аудио на мноооо дребен битрейт, достатъчен да се разбира що-годе нещо от приказката, но не достатъчно за да не ти дразни супер на ушите като го усилиш малко ... Описаният вариант от теб е само някакъв дребен компромис...колкото да се има песента на мп3. Иначе поздрави за труда, направен за да го опишеш как става номера - има някои клипове и със по-хубав звук и бих ти ползвал насоките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове