budy 0 #1 Публикувано 9 Август, 2007 абе хора,не знам за какви състезания говорите с тея нашите наистина комаримойта смея да твърдя е с запазен и хубав двигател.1.3 16Vно за съжаление не върви много,многосподелете за вашите комари нещо правили ли сте нещо по колите и какво изобщо може да се направи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
budy 0 #2 Отговорено 10 Август, 2007 ползвай търсачката! има бая дискутирани теми за този двигателtnks pich Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enigma 78 #3 Отговорено 10 Август, 2007 като за начало може да махне6 катализатора и да смениш генерацията със 4-2-1.аз на моита сам сложил и едно спортно филтър4е,и колата наказа доста други от неиният клас ,та даже и до 1,8.изпълваи хубаво оборотомера и Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #4 Отговорено 10 Август, 2007 Само бате не ми казвай, че са голфове 1.8 )))Нали знаеш колко са варвежни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #5 Отговорено 10 Август, 2007 като за начало може да махне6 катализатора и да смениш генерацията със 4-2-1.аз на моита сам сложил и едно спортно филтър4е,и колата наказа доста други от неиният клас ,та даже и до 1,8.изпълваи хубаво оборотомера и ако идваш до София ми чукни да те пробвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dido_VN 3 #6 Отговорено 11 Август, 2007 (Редактирано) като за начало може да махне6 катализатора и да смениш генерацията със 4-2-1.аз на моита сам сложил и едно спортно филтър4е,и колата наказа доста други от неиният клас ,та даже и до 1,8.изпълваи хубаво оборотомера и Какво точно означава това "и да смениш генерацията със 4-2-1" ? Редактирано 11 Август, 2007 от Dido_VN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01 #7 Отговорено 12 Август, 2007 Ми точно това което пише от блока ти излизат 4 търбета от всеки цилиндър с определен диаметър след това преминават в една 2-на търба която се слива в една обща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #8 Отговорено 12 Август, 2007 Дайте му една снимка на момчетоКойто не е чувал не разбира от първия път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
budy 0 #9 Отговорено 13 Август, 2007 (Редактирано) Дайте му една снимка на момчетоКойто не е чувал не разбира от първия пътаз просто мисля,че сгреших като избрах хондата си с този двигател 1.3 Редактирано 13 Август, 2007 от budy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #10 Отговорено 13 Август, 2007 Дайте му една снимка на момчетоКойто не е чувал не разбира от първия пътаз просто мисля,че сгреших като избрах хондата си с този двигател 1.3 ами наистина не е от най-агресивните ,но за 75 коня е добър ( пък е и адски икономичен)като че ли d15b2 и d15z6 са едни от най-рационалните избори за начинаещи фенове на марката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
budy 0 #11 Отговорено 13 Август, 2007 така е,но искам да ти кажа колега,че по книжка следващия по сила 1.5 16V е дори малко по-икономичен,но е с много по добри показатели на двигателя и върви доста повече от 1.3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #12 Отговорено 13 Август, 2007 ....еми не е състезателна кола 1.3,просто икономична,издръжлива,лесна за подръжка и красива кола главно за по къси разстояния става за заяждане с малко по мощни от нея батковци от друга марки и на нейните години,но не е рацерска и аз съм малко разочарован, че не взех по голяма(заложих на климатика и по нова година),но като скъсам гъза на някой по мощен и му видя физиономията като разбере,че съм 1.3 карбуратор си е кеф отвсякъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
budy 0 #13 Отговорено 13 Август, 2007 да,поне външен вид има,признавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #14 Отговорено 13 Август, 2007 аз съм си доволен и на къси и на дълги разстояния подържа без проблем висока скорост ,и има бърз старт и най-фече е икономичга Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #15 Отговорено 13 Август, 2007 само не разбрах откаде излезе теорията,че Д15-ката върви много повече от Д13 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #16 Отговорено 13 Август, 2007 само не разбрах откаде излезе теорията,че Д15-ката върви много повече от Д13 добре малко повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #17 Отговорено 13 Август, 2007 само не разбрах откаде излезе теорията,че Д15-ката върви много повече от Д13 добре малко повече с удоволствие бих се пробвал като минеш към Софето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове