micro 1 #1 Публикувано 9 Август, 2007 Със завъртане е временен вариант, с втора употреба- рисков вариант, а най-добре нови на средна цена/нито скъпи ,нито евтини/Така направих АЗ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceco85 60 #2 Отговорено 9 Август, 2007 Не втора употреба. Не ме разбра правилно. С рециклиране - подмяна на лагери...а-у, каквото има там вътре в карето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
micro 1 #3 Отговорено 9 Август, 2007 Кажи цените.Но , не е добър вариант, защото не се знае начина на изработката.Знам само , че слага малко по-дебели сачми , а за да влязат как отнема от карето и как го циментира после ми е тъмна индия и затова не предпочитам този вариант.Освен като мен ако не си намериш карета това е спасението щом ще продължиш да караш колата.И ако намериш кой ги прави прати на лично адрес и телефон , щото няма като за моята баба яга вътрешни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #4 Отговорено 9 Август, 2007 Това с рециклирането е пълна загуба на пари и време-не се хващай. Ако нямаш пари за нови, купи си втора употреба от някоя блъсната (има ги) но иди с някой майстор, те знаят как да познаят кое каре е читаво (поне моят знае) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #5 Отговорено 10 Август, 2007 пи4 ако не се лажа твоите са около 90 лв нови Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
micro 1 #6 Отговорено 12 Август, 2007 пи4 ако не се лажа твоите са около 90 лв новиКАДЕ ? КАДЕ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове