Jump to content
Matheo

Относно акт за превишена скорост?!

Recommended Posts

Здравейте,имам следния въпрос. Някой от вас дали знае как седят нещата с актовете, които са съставени преди влизането в сила на новия закон? Историята е следната... Преди 2 месеца ми писаха акт за превишена скорост (46км/ч. отгоре, при ограничение 60км/ч.). На следващия месец като съвестен гражданин отивам да го платя, но тъй като наказателното постановление не беше готово ми биха печат с удължаване с 1 месец. След това влезе в сила новия закон. Идеята ми е следната, да не стане така, че сега като отида да си го платя изведнъж глобата да е по новия закон. Т.е. да вземат да ми качат книжката на трупчета и да ми вземат 200-250лв. Предварително благодаря за отговорите, ако има такива :hondarulez:

Спокойно, няма. Ако има глоба тя ще е по стария. Ако не се лъжа мисля даже, че всички стари глоби отпадат с влизането на новия закон в сила. Редактирано от Matheo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре , на мене ми писаха акта 2 дена преди влизане на новия закон , или поне така ми казаха катаджиите , взех си талончето след 1 месец , казаха ми , че ми остава 1 точка и се изпратихме по живо по здраво :hondarulez: Имам и стар акт от преди 3 години вече ( за съжаление наруших правилника преди тези 3 години ) и двата акта не съм ги платил !!! Отидох в НАП и си изкарах бележка дали дължа нещо на държавата - очаквах актовете и фишове , но нищо !!! Какво означава това ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:hondarulez: Траеш си докато АДВ не ти почука на вратата и естествено гледаш да не правиш нарушения. Редактирано от Matheo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С две думи аз се тръсвам утре в 6 и 30 пред КАТ за да мога да мина някъде към 12 и после ще разказвам :hondarulez: Благодаря за проявения интерес и оказаното съдействие! :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С две думи аз се тръсвам утре в 6 и 30 пред КАТ за да мога да мина някъде към 12 и после ще разказвам :hondarulez: Благодаря за проявения интерес и оказаното съдействие! :worthy:

Другият начин е по банков път, по малко кахъри и изгубено време, но и с цена такса на банката за превод по сметката.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Другият начин е по банков път, по малко кахъри и изгубено време, но и с цена такса на банката за превод по сметката.
Аз трябва и талончето да си взема, ако беше само за плащане да, но талона как да си го взема по банков път? :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз трябва и талончето да си взема, ако беше само за плащане да, но талона как да си го взема по банков път? ;)
Ми вместо да киснеш по опашки или да ставаш рано сутрин плащаш през банката в нормално време и след няколко дни като имаш време и си на кеф отиваш с копие от платежното в КАТ и си взимаш талончето. Или нещо такова :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ironstone

Е добре де, аз от къде да знам колко пари трябва да им преведа, трябва преди талона и наказателното постановление да си взема :hondarulez: Плюс това там има някаква банка в която можеш да си платиш на момента :worthy: Ако разбира се не се окаже така, че по стария закон ми връщат талона без да искат да си платя, и сещайте се кога ще го платя, ще си чакам да ме търсят, но това ще се разбере утре ;)

Да, ама поне до скоро гишето с наказателните постановления по работно време не отваряше преди 9, а опашка преди 8.30 не се сбираше, така че няма нужда да ходиш в 6.30. Пу ти гониш :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest rockboy

Един приятел е отишъл в 6 и 30 и е бил един от първите, от този час нагоре са се струпали хора чак до външния вход на КАТ, а аз съм на бачкане от 10 и няма да имам време да вися до късно. Не че така няма да вися де. Поне стискайте палци времето да е хубаво :hondarulez: Пу, ти гониш! :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...