Greenwater 0 #1 Публикувано 8 Август, 2007 и аз,и аз ,и аз ,честитоооо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accord6 0 #2 Отговорено 8 Август, 2007 Да си жив и здрав!Успех във всичко което умееш, късмет във всичко което не зависи от теб и сбъдване на всичко за което мечтаеш! Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nia #3 Отговорено 8 Август, 2007 Честит Рожден Ден всичко което е до теб да ти носи щастие и радостБъди жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #4 Отговорено 9 Август, 2007 Дидо, да си жив и здрав! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #5 Отговорено 9 Август, 2007 (Редактирано) Чрд и от мен. Много пари, бързи коли и готини жени. От здраве и късмет да не можеш да се отървеш. Редактирано 9 Август, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1071 #6 Отговорено 9 Август, 2007 Жив и здрав да си брат!Каквото си пожелаеш да ти се сбъдне Много кинти и късмет,и по-малко ядове Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #7 Отговорено 9 Август, 2007 (Редактирано) Честит рожден ден, Дидо! Пожелавам ти приятно празнуване, освен всичко друго , което ще ти пожелаят в темата Редактирано 9 Август, 2007 от addevil Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #8 Отговорено 9 Август, 2007 Да си жив и здрав бате пожелавам ти всичко най-хубаво ))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi VT 10 #9 Отговорено 9 Август, 2007 Честит Рожден Ден,Дидо!Да си жив и здрав и да ти се сбъднат всички мечти.НАЗДРАВЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beneton4o #10 Отговорено 9 Август, 2007 Честит ден ден ,жив и здрав и яко да отпразнуваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest THUNDER #11 Отговорено 9 Август, 2007 ЧРД Дидо !!Здраве, късмет, мноого работа и в най-скоро време нов проект ! Наздраве ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #12 Отговорено 9 Август, 2007 Честито,жив и здрав и нова по-мощна ХОНДА............. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #13 Отговорено 9 Август, 2007 ЧРД Дидко. Да се присъеденим и ние към хубавите пожелания за здраве, радости и успехи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #14 Отговорено 9 Август, 2007 Много здраве, щастие, късмет и кинти Весело празнуване, адаш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #15 Отговорено 9 Август, 2007 И от мен - отново, да не се цепим от колектива.С пожелания за прав, здрав и... една нова колица. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batkosio 15 #16 Отговорено 9 Август, 2007 Честит рожден ден и от мен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #17 Отговорено 9 Август, 2007 Хаиде Ч.Р.Д. и само хубави мигове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #18 Отговорено 9 Август, 2007 ЧРД брато,пожелавам ти всичко най-найголям да пораснеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Noodle 1 #19 Отговорено 9 Август, 2007 Честит рожден ден и от мен! От здраве и щастие да не се отървеш и още по-як проект следващия път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Д-Ñ€ Конова #20 Отговорено 9 Август, 2007 ЧРД и от мен и Рейсъра! Да си жив и здрав, и скоро едно S2000! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #21 Отговорено 9 Август, 2007 Рейсъра му дошъл Нетя и ше запее и той в хора на отбора :Happy Birthday МОЙ ! Тя жината го каза ... една бричка със задно пък макар и AE86 ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ReSPecT #22 Отговорено 9 Август, 2007 ЧРД на рожденниците живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #23 Отговорено 9 Август, 2007 Благодаря на всички за пожеланията от сърце.....а що се отнася за празнуването,ще го оставя за другата седмица когато съм в отпускаааааааааааааааааааааа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #24 Отговорено 9 Август, 2007 ЧРД и от менс пожелания все така да мачкаш Спрайта на картинга във Варнаайде да си жив и здрав,пък другото сам идва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #25 Отговорено 9 Август, 2007 честито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #26 Отговорено 9 Август, 2007 И от мен, да си жив и здрав! И наздраве ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #27 Отговорено 9 Август, 2007 честито и от мене братле, много щастие и здраве ти желая Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #28 Отговорено 9 Август, 2007 Благодаря на всички за пожеланията от сърце.....а що се отнася за празнуването,ще го оставя за другата седмица когато съм в отпускаааааааааааааааааааааа Диде ма па4а дърта И малко пове4е спокойствие ти пожелавамЖив и здрав да си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #29 Отговорено 9 Август, 2007 ха честито и от мен и всичко най-най наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #30 Отговорено 10 Август, 2007 ЧРД и от мен Всичко най ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове