Jump to content
dimodi

Подбалкански "offroad"

Recommended Posts

Колеги, ако ви пука за колите и нервите, за нищо на света не минавайте по подбалканския път. Тази неделя изживях приключението на тъмно, дъжд и мъгла, резултатът е две изкривени джанти (едната ударена на две места) и една спукана гума. По по-лош път не съм карал никога.Най-тъпото е, че минах оттам без да се налага, за първи път карах от Бургас за София и изпуснах отбивката за магистралата .....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е на мен ми се наложи да мина от Варна-през Търговище и Шумен......та до София :) и при мин резолтата е две криви джанти и една спукана гума :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ааааа, колега! Много харно ми става да видя че сме колеги не само покрай веб продукцията, но и по марка коли. :)(ако не се сещаш - Митю Пенкилера - бяхме у нас на домашен запой с останалите от флашбг ) :)А иначе за офроуд експириънса - аз избягвам да си ходя до Варна с колата. Особено след последния път, когато дори окачаването на автобус на Биомет (Сканиа Иризар) се затрудни драстично в някои участъци. Пътищата са в окаяно състояние навсякъде - не само подбалканския.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм минавал от там, но преди три години. Още тогава пътя беше в трагично състояние. Резултата беше подобен на вашия. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги не знам за кой подбалкански път ми говорите :) Но миналия месец направих този преход София - В.Търново - Г.Оряховица - Търговище - Разград - Шумен - Варна , и останах страшно доволен от пътя , доста по-добър от този от другата страна :) Шипка - Карлово - Пловдив .Да не се е разбил тоя път към Варна , че другата седмица ме чака същия преход и като ви слушам вече ми се плаче :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

София - В.Търново - Г.Оряховица - Търговище - Разград - Шумен - Варна

= магистрала Хемус!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги не знам за кой подбалкански път ми говорите :offtopic:

Подбалкански път е този: Сливен - Казанлък - Калофер - Карлово - Сопот - Пирдоп - Златица - София.Най-големите ями са около Казанлък и Пирдоп.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги не знам за кой подбалкански път ми говорите :offtopic:

Подбалкански път е този: Сливен - Казанлък - Калофер - Карлово - Сопот - Пирдоп - Златица - София.Най-големите ями са около Казанлък и Пирдоп.
Сьгласен сьм с теб, вече само по магистралата минавам и аз сьм пати с крива джанта по този маршут ужас

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еййй да живее форума...тъкмо един приятел снощи ме пита да минава по Подбалканския от София за Казанлък и аз не бях много сигурен какво да му кажа...ама ТОКУ що му казах за забрави за него!Мерси пичове! Една или повече криви джанти по-малко!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, някой дали е минавал скоро по "подбалканския път", че ми се ходи до Копривщица а не мога да нямеря актуална информация за състоянието му в нета? :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Декември месец минах от там :D беше добре , почти навсякъде са го преасфалтирали . В началото почва доста зле до към с.Мирково горе долу и след това малко преди Карлово и след Карлово до към Хисарското отклонение - би трябвало вече да са пъснали преасфалтирания път до отбивката за с.Калояново :P Но това е информация от Декември месец - тогава не беше и валяло сняг :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги не знам за кой подбалкански път ми говорите :D Но миналия месец направих този преход София - В.Търново - Г.Оряховица - Търговище - Разград - Шумен - Варна , и останах страшно доволен от пътя , доста по-добър от този от другата страна :D Шипка - Карлово - Пловдив .Да не се е разбил тоя път към Варна , че другата седмица ме чака същия преход и като ви слушам вече ми се плаче :P

миналата седмица на връщане от Шумен за Варна резултат 2 криви джанти,1 спукана гума и поне още 15 аварирали коли за 100 километра 22:00 часа мисля че си е множко.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Tino - благодаря за отговора, предполагам, че обилния снеговалеж няма да е простил на качествения асфалт :D който полагат от години наред и ще бъде приключениe, надявам се с щастлив край.MonzA - благодаря и за твойта информация сигурно ще бъде полезна на някой от колегите, иначе мен ме интересува отсечката София -> Копривщица (стария добър подбалкански път) :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги не знам за кой подбалкански път ми говорите :P Но миналия месец направих този преход София - В.Търново - Г.Оряховица - Търговище - Разград - Шумен - Варна , и останах страшно доволен от пътя , доста по-добър от този от другата страна :) Шипка - Карлово - Пловдив .Да не се е разбил тоя път към Варна , че другата седмица ме чака същия преход и като ви слушам вече ми се плаче :)

Сега ти се плаче , а като минеш от там ще ти се реве . Неделя ходих до Варна , на някои места по магистралата карах като Томба , а като успявах да поддържам 110 се кефих /ама пък разбрах , че ACCORD-a можел да бъде много икономичен :P /. !!! - с. Пробуда - карайте с до 20 км.ч.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...