sam 0 #1 Публикувано 6 Август, 2007 Прочетох,чe филтъра се пере на 5000-6000 км.,а аз вече минах 20000 и не съм го пипал.Интересува ме това миене само с вода ли става или нещто по специално има? Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #2 Отговорено 6 Август, 2007 Прочетох,чe филтъра се пере на 5000-6000 км.,а аз вече минах 20000 и не съм го пипал.Интересува ме това миене само с вода ли става или нещто по специално има? Благодаря предварително.Със самия филтър трябва да имаш инструкции. Повече то се мият САМО с вода - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Без препарати. Освен това е важно и в коя посока се мие - пак е различно за някои марки. Виж си инструкциите. Само че след миенето имаш омасляване и подготовка за работа. Продават се специални комплекти и спрейове, като пак за всяка марка са различни. Освен ако не си си купил от ментаците за 25-30 лева. Тогава можеш просто да си купиш нов. Ефекта пак ще е нулев и ще ти е по-ефтино. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sam 0 #3 Отговорено 6 Август, 2007 Със самия филтър трябва да имаш инструкции. Повече то се мият САМО с вода - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Без препарати. Освен това е важно и в коя посока се мие - пак е различно за някои марки. Виж си инструкциите. Само че след миенето имаш омасляване и подготовка за работа. Продават се специални комплекти и спрейове, като пак за всяка марка са различни. Освен ако не си си купил от ментаците за 25-30 лева. Тогава можеш просто да си купиш нов. Ефекта пак ще е нулев и ще ти е по-ефтино. Благодаря за информацията! Не знам каква марка е тряя да погледна,понеже като купих колата си беше с него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sam 0 #4 Отговорено 6 Август, 2007 Не пише марка,надявам че е хубав,защото е от Германия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hEka #5 Отговорено 6 Август, 2007 аз съм също с К&Н за кутията ... и си го пера с вода ... струята трябва да минава от вътре навън демек чистата страна на филтъра да е срещу струята... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Greenwater #6 Отговорено 6 Август, 2007 аз съм също с К&Н за кутията ... и си го пера с вода ... струята трябва да минава от вътре навън демек чистата страна на филтъра да е срещу струята...а каква да е водата топла,хладка или студена ???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #7 Отговорено 6 Август, 2007 На моя в инструкциите пише - Отвътре навън, със студена вода. (филтъра ми е JR Max Flow) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sam 0 #8 Отговорено 6 Август, 2007 аз със студена го измих... ся трябва да търся някав спреи да да го пръсна ама не знам какъв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #9 Отговорено 6 Август, 2007 (Редактирано) аз със студена го измих... ся трябва да търся някав спреи да да го пръсна ама не знам какъвкомплектчето на К&Н за пране и мазане струва около 40лв... а къде го преочете това че се пере на 5-6х км? Редактирано 6 Август, 2007 от lookcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sam 0 #10 Отговорено 6 Август, 2007 кофтито е че на моя филтър не пише никаква марка... а къде го преочете това че се пере на 5-6х км?Прочетох го някаде във форумите,ако не се лъжа пишеше на 5000-10000км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #11 Отговорено 6 Август, 2007 да не е било в офроуд форум ? k&n пишат така * High Air Flow with Excellent Filtration * Designed to Increase Horsepower and Acceleration * Washable and Reusable * Will NOT Void Vehicle Warranty * Lasts up to 50,000 miles before cleaning is required depending on driving conditions * K&N Million Mile Limited Warranty® * Emissions Legal in all 50 US States. * Economical, a K&N Air Filter Will Last the Life of Your Automobile, Motorcycle, or ATV * Works with Original Equipment Manufacturer Vehicle Electronics * Easy High Performance Add-on * Environmentally Friendly Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mad #12 Отговорено 6 Август, 2007 да не е било в офроуд форум ? k&n пишат така * High Air Flow with Excellent Filtration * Designed to Increase Horsepower and Acceleration * Washable and Reusable * Will NOT Void Vehicle Warranty * Lasts up to 50,000 miles before cleaning is required depending on driving conditions * K&N Million Mile Limited Warranty® * Emissions Legal in all 50 US States. * Economical, a K&N Air Filter Will Last the Life of Your Automobile, Motorcycle, or ATV * Works with Original Equipment Manufacturer Vehicle Electronics * Easy High Performance Add-on * Environmentally Friendly Еми мнения по въпроса има много и аз за тва се чудя кво да правя.На едно място четох че се пере на 2-3месеца,на др. че на 4-5х....и ощe ..и още Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #13 Отговорено 6 Август, 2007 можили само да попитам.от каде мога да си намеря повече инфо за цени на различните марки филтри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sam 0 #14 Отговорено 6 Август, 2007 ок! мерси за информацията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #15 Отговорено 6 Август, 2007 ок! мерси за информацията само една подробност ако филтъра е тотално менте или не е напръскан за толкова време ще ти замине двигателя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sam 0 #16 Отговорено 6 Август, 2007 ок! мерси за информацията само една подробност ако филтъра е тотално менте или не е напръскан за толкова време ще ти замине двигателя нямам си на представа,аз така си взех хондата от Германия и затова се надявам да е качествен филтъра,понеже има доста неща пипани по колата и гледам че почти всичко е оригинално. Аз иначе имам доста идеи по тунинга но събирам пари в момента Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове