Jump to content
sam

спортен въздушен филтър

Recommended Posts

Прочетох,чe филтъра се пере на 5000-6000 км.,а аз вече минах 20000 и не съм го пипал.Интересува ме това миене само с вода ли става или нещто по специално има? Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прочетох,чe филтъра се пере на 5000-6000 км.,а аз вече минах 20000 и не съм го пипал.Интересува ме това миене само с вода ли става или нещто по специално има? Благодаря предварително.

Със самия филтър трябва да имаш инструкции. Повече то се мият САМО с вода - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Без препарати. Освен това е важно и в коя посока се мие - пак е различно за някои марки. Виж си инструкциите. Само че след миенето имаш омасляване и подготовка за работа. Продават се специални комплекти и спрейове, като пак за всяка марка са различни. Освен ако не си си купил от ментаците за 25-30 лева. Тогава можеш просто да си купиш нов. Ефекта пак ще е нулев и ще ти е по-ефтино. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със самия филтър трябва да имаш инструкции. Повече то се мият САМО с вода - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Без препарати. Освен това е важно и в коя посока се мие - пак е различно за някои марки. Виж си инструкциите. Само че след миенето имаш омасляване и подготовка за работа. Продават се специални комплекти и спрейове, като пак за всяка марка са различни. Освен ако не си си купил от ментаците за 25-30 лева. Тогава можеш просто да си купиш нов. Ефекта пак ще е нулев и ще ти е по-ефтино. :(Благодаря за информацията! Не знам каква марка е тряя да погледна,понеже като купих колата си беше с него

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не пише марка,надявам че е хубав,защото е от Германия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hEka

аз съм също с К&Н за кутията ... и си го пера с вода ... струята трябва да минава от вътре навън демек чистата страна на филтъра да е срещу струята...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Greenwater

аз съм също с К&Н за кутията ... и си го пера с вода ... струята трябва да минава от вътре навън демек чистата страна на филтъра да е срещу струята...

а каква да е водата топла,хладка или студена ????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На моя в инструкциите пише - Отвътре навън, със студена вода. (филтъра ми е JR Max Flow)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз със студена го измих... ся трябва да търся някав спреи да да го пръсна ама не знам какъв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз със студена го измих... ся трябва да търся някав спреи да да го пръсна ама не знам какъв

комплектчето на К&Н за пране и мазане струва около 40лв... а къде го преочете това че се пере на 5-6х км? Редактирано от lookcho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

кофтито е че на моя филтър не пише никаква марка... а къде го преочете това че се пере на 5-6х км?Прочетох го някаде във форумите,ако не се лъжа пишеше на 5000-10000км.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

да не е било в офроуд форум ?

k&n пишат така

* High Air Flow with Excellent Filtration

* Designed to Increase Horsepower and Acceleration

* Washable and Reusable

* Will NOT Void Vehicle Warranty

* Lasts up to 50,000 miles before cleaning is required depending on driving conditions

* K&N Million Mile Limited Warranty®

* Emissions Legal in all 50 US States.

* Economical, a K&N Air Filter Will Last the Life of Your Automobile, Motorcycle, or ATV

* Works with Original Equipment Manufacturer Vehicle Electronics

* Easy High Performance Add-on

* Environmentally Friendly

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mad

да не е било в офроуд форум ?

k&n пишат така

* High Air Flow with Excellent Filtration

* Designed to Increase Horsepower and Acceleration

* Washable and Reusable

* Will NOT Void Vehicle Warranty

* Lasts up to 50,000 miles before cleaning is required depending on driving conditions

* K&N Million Mile Limited Warranty®

* Emissions Legal in all 50 US States.

* Economical, a K&N Air Filter Will Last the Life of Your Automobile, Motorcycle, or ATV

* Works with Original Equipment Manufacturer Vehicle Electronics

* Easy High Performance Add-on

* Environmentally Friendly

Еми мнения по въпроса има много и аз за тва се чудя кво да правя.На едно място четох че се пере на 2-3месеца,на др. че на 4-5х....и ощe ..и още :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

можили само да попитам.от каде мога да си намеря повече инфо за цени на различните марки филтри.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ок! мерси за информацията :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ок! мерси за информацията :blink:

само една подробност :huh: ако филтъра е тотално менте или не е напръскан за толкова време ще ти замине двигателя :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ок! мерси за информацията :huh:

само една подробност :D ако филтъра е тотално менте или не е напръскан за толкова време ще ти замине двигателя ;)

:blink: нямам си на представа,аз така си взех хондата от Германия и затова се надявам да е качествен филтъра,понеже има доста неща пипани по колата и гледам че почти всичко е оригинално. Аз иначе имам доста идеи по тунинга но събирам пари в момента :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...