Jump to content
Guest ivaivalito

3 въпроса

Recommended Posts

Guest ivaivalito

1.В аутодата казват че маслото на Скоростната кутия трябва да е 10-40 или 10-30 мога ли да сложа 10-40 същото което слагам и на ДВГ.2.Каква хидравлична течност трябва да долея или да я сменя само оригинална на Хонда ли 3.Карам на газ и реших да си сменя свещите да си сложа оригиналните NGK BKR6E-11 които са по каталог или сега на Газ трябва да са по различни ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1.В аутодата казват че маслото на Скоростната кутия трябва да е 10-40 или 10-30 мога ли да сложа 10-40 същото което слагам и на ДВГ.2.Каква хидравлична течност трябва да долея или да я сменя само оригинална на Хонда ли 3.Карам на газ и реших да си сменя свещите да си сложа оригиналните NGK BKR6E-11 които са по каталог или сега на Газ трябва да са по различни ?

1.За скоростите е същото като за двигателя-висококачествено индекс SJ Sl но ако няма нужда не се престаравай2, Само оригинална на Хонда -в противен случай хидравликата отива на кино със сигурност3,Същите слагай по каталог но пробега на газ е по малък -сменявай ги на 20000 км
Токъ щоп говорих с Блтрако казаха ми че за хидравликата е като за автоматичната скоростна кутия DEXTRON 2Свещите са ясни НЖК а кабелите каква добр амарка да сложа НЖК кабели не правят . Редактирано от ivaivalito

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свещите са ясни НЖК а кабелите каква добр амарка да сложа НЖК кабели не правят .

Как пък го реши това, че не правят кабели? :( Имат и то МНОГО ДОБРИ кабели!Я погледни ТУК

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

просто никъде не мога да намеря .оригиналните НЖК ли са ?

Редактирано от ivaivalito

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам, но по-скоро не. Моите на Прелюда са оригинални, но не са НГК. Или ако са НГК, то със сигурност са някакъв много по-нисък клас от тези POWER SETs

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2. Аз не знам защо имам спомен чев ръководството теглено за 5ген, пишеше че хидравликата на съединителя е със спирачна течност ДОТ4 ?!или става дума за "друга" хидр. течност ?3. Някъде бях чел че Бриск имали свещи специално за газ - Brisk Silver май се водят, на чешкия сайт имаше таблица за каква кола какъв модел, даже излизаше за Сивик с Д15В2 какъв модел ставаDR15YS-9 - http://www.brisk.ru/downloader.php?id=1&idx=2 има пълен набор Хонди със съответен модел за газ или за бензин.Чел съм добри отзиви, но с Хонда не знам да е пробвано.

Редактирано от Restless

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivaivalito

не хидравличната течност е като течността за автоматичната кутия в Бултрако питах .Декстрон 2 сега .Се чудя от къде да си намеря НЖК кабели свещи вече си изнамерих.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

не хидравличната течност е като течността за автоматичната кутия в Бултрако питах .Декстрон 2 сега .Се чудя от къде да си намеря НЖК кабели свещи вече си изнамерих.

аз току що гледах пак мануала - за съединителя и спирачките пише "DOT3 or DOT4" :( така и така имам час при Омбре, ще разпитам Пророка на бог Хонда :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо ще сменяваш кабелите налага ли се Ако нямат проблем въобще не се занимавай с този въпрос Оригиналните са Sumitomo и са специални Аз имах един прекъснат такъв и го намерих 2 употреба за 15лв нов в Бултрако е 100 единият .А за течността в хидравликата има много колеги препатили с доливането на други течности-волана става твърд и въобще ,,,,,,,Червена е на цвят и означението май беше PSF ако не се лъжа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

RestlessПич нещо не си ме разбрал за спирачките и съединителя е дот 4 а за Автоматичната кутия и хидРАВЛИКАТА Е дЕКСТРОН 2 .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Питай Veno , той продаваше хубави кабели NGK .... но не знам дали вече някой не ги е лапнал.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...