Guest ivaivalito #1 Публикувано 6 Август, 2007 1.В аутодата казват че маслото на Скоростната кутия трябва да е 10-40 или 10-30 мога ли да сложа 10-40 същото което слагам и на ДВГ.2.Каква хидравлична течност трябва да долея или да я сменя само оригинална на Хонда ли 3.Карам на газ и реших да си сменя свещите да си сложа оригиналните NGK BKR6E-11 които са по каталог или сега на Газ трябва да са по различни ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivaivalito 8 #2 Отговорено 6 Август, 2007 (Редактирано) 1.В аутодата казват че маслото на Скоростната кутия трябва да е 10-40 или 10-30 мога ли да сложа 10-40 същото което слагам и на ДВГ.2.Каква хидравлична течност трябва да долея или да я сменя само оригинална на Хонда ли 3.Карам на газ и реших да си сменя свещите да си сложа оригиналните NGK BKR6E-11 които са по каталог или сега на Газ трябва да са по различни ?1.За скоростите е същото като за двигателя-висококачествено индекс SJ Sl но ако няма нужда не се престаравай2, Само оригинална на Хонда -в противен случай хидравликата отива на кино със сигурност3,Същите слагай по каталог но пробега на газ е по малък -сменявай ги на 20000 кмТокъ щоп говорих с Блтрако казаха ми че за хидравликата е като за автоматичната скоростна кутия DEXTRON 2Свещите са ясни НЖК а кабелите каква добр амарка да сложа НЖК кабели не правят . Редактирано 6 Август, 2007 от ivaivalito Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #3 Отговорено 6 Август, 2007 Свещите са ясни НЖК а кабелите каква добр амарка да сложа НЖК кабели не правят .Как пък го реши това, че не правят кабели? Имат и то МНОГО ДОБРИ кабели!Я погледни ТУК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivaivalito 8 #4 Отговорено 6 Август, 2007 (Редактирано) просто никъде не мога да намеря .оригиналните НЖК ли са ? Редактирано 6 Август, 2007 от ivaivalito Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #5 Отговорено 6 Август, 2007 Не знам, но по-скоро не. Моите на Прелюда са оригинални, но не са НГК. Или ако са НГК, то със сигурност са някакъв много по-нисък клас от тези POWER SETs Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #6 Отговорено 6 Август, 2007 (Редактирано) 2. Аз не знам защо имам спомен чев ръководството теглено за 5ген, пишеше че хидравликата на съединителя е със спирачна течност ДОТ4 ?!или става дума за "друга" хидр. течност ?3. Някъде бях чел че Бриск имали свещи специално за газ - Brisk Silver май се водят, на чешкия сайт имаше таблица за каква кола какъв модел, даже излизаше за Сивик с Д15В2 какъв модел ставаDR15YS-9 - http://www.brisk.ru/downloader.php?id=1&idx=2 има пълен набор Хонди със съответен модел за газ или за бензин.Чел съм добри отзиви, но с Хонда не знам да е пробвано. Редактирано 6 Август, 2007 от Restless Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ivaivalito #7 Отговорено 6 Август, 2007 не хидравличната течност е като течността за автоматичната кутия в Бултрако питах .Декстрон 2 сега .Се чудя от къде да си намеря НЖК кабели свещи вече си изнамерих. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Restless #8 Отговорено 6 Август, 2007 не хидравличната течност е като течността за автоматичната кутия в Бултрако питах .Декстрон 2 сега .Се чудя от къде да си намеря НЖК кабели свещи вече си изнамерих.аз току що гледах пак мануала - за съединителя и спирачките пише "DOT3 or DOT4" така и така имам час при Омбре, ще разпитам Пророка на бог Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bob 12 #9 Отговорено 6 Август, 2007 Защо ще сменяваш кабелите налага ли се Ако нямат проблем въобще не се занимавай с този въпрос Оригиналните са Sumitomo и са специални Аз имах един прекъснат такъв и го намерих 2 употреба за 15лв нов в Бултрако е 100 единият .А за течността в хидравликата има много колеги препатили с доливането на други течности-волана става твърд и въобще ,,,,,,,Червена е на цвят и означението май беше PSF ако не се лъжа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivaivalito 8 #10 Отговорено 6 Август, 2007 RestlessПич нещо не си ме разбрал за спирачките и съединителя е дот 4 а за Автоматичната кутия и хидРАВЛИКАТА Е дЕКСТРОН 2 . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #11 Отговорено 11 Август, 2007 Питай Veno , той продаваше хубави кабели NGK .... но не знам дали вече някой не ги е лапнал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове