Jump to content
eDaniel

Катастрофа...

Recommended Posts

Guest johnyboy

аз пък подкрепям eDaniel!!! ако искаш и мен ме награди с това - онова!... :P и на мен ми се иска Максим Стависки ли е,к'ъв е да си получи заслуженото!а то е ЗАТВООООР!благодаря! :(

Ще те наградим с изтриване на аватара че не ти тича :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JAZZ

аз пък подкрепям eDaniel!!! ако искаш и мен ме награди с това - онова!... :P и на мен ми се иска Максим Стависки ли е,к'ъв е да си получи заслуженото!а то е ЗАТВООООР!благодаря! :P

Ще те наградим с изтриване на аватара че не ти тича ;)
...'ми добре!... :P а що да не ми тича? :P;):D:(:D;) Редактирано от JAZZ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Два месеца не е ли много? Май чакат да отмине интереса около случая и да се позабравят нещата за да е по-лесно да го отърват. Знаете ли дали в други такива случаи е ставало така? Моя шеф ми каза, че в началото са казали, че промилите са били 1,3...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Май чакат да отмине интереса около случая и да се позабравят нещата за да е по-лесно да го отърват. ...

Крият водките на Максим, съобщава от своя страна вестник "Стандарт".

На колко водки е бил световният шампион Максим Стависки, когато помля с джипа си хонда при моста на Ропотамо? Това остана загадка в държавата през целия ден вчера. Първоначално от полицията обявиха, че според дрегера фигуристът не е пил. По-късно стана ясно, че Стависки е карал с 1.2 промила алкохол, което се равнява на поне 2-3 водки. Голям началник от София ни нареди да не казваме, че шампионът е бил почерпен, признаха бургаски ченгета с половин уста.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре е все пак че шуробаджанащината и покриването на големци взе да се пропукваот друга страна може би просто максим не е мафиот, не шари пари и не се опитва всячески да се скрие...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре е все пак че шуробаджанащината и покриването на големци взе да се пропукваот друга страна може би просто максим не е мафиот, не шари пари и не се опитва всячески да се скрие...

Надали някой си мисли, че е мафиот. Всъщност не бих казал лоша дума за него преди този случай. Но факта, че промилите станаха под 1,2 а и на полицаите са казали да си траят ме кара да се съмнявам че той не се опитва да направи нещо. Аз лично не пия от години. Рядко пия дори и бира камо ли да карам пиян. Обаче мисля, че мога да си представя човек причинил такава катастрофа и убил човек как се чувства. Едва ли му е весело... Макар това да не го оправдава- кой го е карал да шофира пиян? :D Редактирано от eDaniel

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Лека му пръст на момчето и дано на никой да не се случва такова нещо!!!Знаех го момчето,виждах го всеки ден.А за тоя кретен подкрепям всички ЗАТВОР!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...