Guest johnyboy #81 Отговорено 10 Август, 2007 аз пък подкрепям eDaniel!!! ако искаш и мен ме награди с това - онова!... и на мен ми се иска Максим Стависки ли е,к'ъв е да си получи заслуженото!а то е ЗАТВООООР!благодаря! Ще те наградим с изтриване на аватара че не ти тича Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JAZZ #82 Отговорено 10 Август, 2007 (Редактирано) аз пък подкрепям eDaniel!!! ако искаш и мен ме награди с това - онова!... и на мен ми се иска Максим Стависки ли е,к'ъв е да си получи заслуженото!а то е ЗАТВООООР!благодаря! Ще те наградим с изтриване на аватара че не ти тича ...'ми добре!... а що да не ми тича? Редактирано 10 Август, 2007 от JAZZ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eDaniel 38 #83 Отговорено 11 Август, 2007 Два месеца не е ли много? Май чакат да отмине интереса около случая и да се позабравят нещата за да е по-лесно да го отърват. Знаете ли дали в други такива случаи е ставало така? Моя шеф ми каза, че в началото са казали, че промилите са били 1,3... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #84 Отговорено 11 Август, 2007 ...Май чакат да отмине интереса около случая и да се позабравят нещата за да е по-лесно да го отърват. ... Крият водките на Максим, съобщава от своя страна вестник "Стандарт".На колко водки е бил световният шампион Максим Стависки, когато помля с джипа си хонда при моста на Ропотамо? Това остана загадка в държавата през целия ден вчера. Първоначално от полицията обявиха, че според дрегера фигуристът не е пил. По-късно стана ясно, че Стависки е карал с 1.2 промила алкохол, което се равнява на поне 2-3 водки. Голям началник от София ни нареди да не казваме, че шампионът е бил почерпен, признаха бургаски ченгета с половин уста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XapBu 0 #85 Отговорено 11 Август, 2007 добре е все пак че шуробаджанащината и покриването на големци взе да се пропукваот друга страна може би просто максим не е мафиот, не шари пари и не се опитва всячески да се скрие... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eDaniel 38 #86 Отговорено 12 Август, 2007 (Редактирано) добре е все пак че шуробаджанащината и покриването на големци взе да се пропукваот друга страна може би просто максим не е мафиот, не шари пари и не се опитва всячески да се скрие...Надали някой си мисли, че е мафиот. Всъщност не бих казал лоша дума за него преди този случай. Но факта, че промилите станаха под 1,2 а и на полицаите са казали да си траят ме кара да се съмнявам че той не се опитва да направи нещо. Аз лично не пия от години. Рядко пия дори и бира камо ли да карам пиян. Обаче мисля, че мога да си представя човек причинил такава катастрофа и убил човек как се чувства. Едва ли му е весело... Макар това да не го оправдава- кой го е карал да шофира пиян? Редактирано 12 Август, 2007 от eDaniel Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #87 Отговорено 12 Август, 2007 Лека му пръст на момчето и дано на никой да не се случва такова нещоЗнаех го момчето,виждах го всеки ден.А за тоя кретен подкрепям всички ЗАТВОР! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове