Guest ShEfA #1 Публикувано 4 Август, 2007 9 members are celebrating their birthday todayTino(21), цайса(54), surr3a1(28), leif(37), Crx™(27), РУМЕН(54), miro6nikov(33), dida81(26), WaveMastaa(18)Пожелавам им да са много щастливи през следващата година, докато не дойде време да пожелавам пак! Искам да поднеса особени поздрави към WaveMastaa, който е мой братовчед, и когото успешно успях да убедя в нашите форумски вярвания. /Промих му мозъка успешно, че да се внедри в сектата ни и да си продаде апартамента за Хонда-мобил/ Много здраве, щастие, дълголетие... останалото се купува с пари, които той лесно ще си изкара /като продаде апарт'мента/.Същото пожелавам в големи количества и на останалите потребители, макар да познавам лично само още един от тях - surr3a1 Нека продължава с тунинга и да краси улиците и разпространява Хонда-красота.На Tino желая все така да прави бързи пистови обиколки и оптимално настроени d15 двигатели /ако не ме лъже паметта/. На Dida81 - да се разхубавява. На другите - не знам за жалост, нямам трайни впечатления, да се шибам... съжалявам, но всичко най-най! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #2 Отговорено 4 Август, 2007 ехеее, да сте живи и здрави колеги с пожелания за всичко най-хубаво и много здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #3 Отговорено 4 Август, 2007 Честито и много щастие и късмет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #4 Отговорено 4 Август, 2007 Уауу ..мноо партита днес ва ! Живи и здрави и "каляските" да бегат ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest WaveMastaa #5 Отговорено 4 Август, 2007 Мерси братчед..... Сърдечни поздрави и само най-хубави пожелания и на остналите рожденици Много здраве, успехи, щастие, късмет и поводи за усмивка през свледващата година на всички, а за онези, които вече си имат возило - безаварийна година. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 929 #6 Отговорено 4 Август, 2007 Честито,живи и здрави и много ХОНДИ да карате...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #7 Отговорено 4 Август, 2007 ЧРД на всичкиииии ..... живи здрави , прави и корави !И да не изневерявате на марката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #8 Отговорено 4 Август, 2007 Живи и здрави на всички и само хубави мигове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #9 Отговорено 4 Август, 2007 ЧРД на всички много здраве и усппехи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-tec 1 #10 Отговорено 4 Август, 2007 Ч.Р.Д Да сте живи и здрави много щастие и усмивки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #11 Отговорено 4 Август, 2007 Честито и от мен живи и здрави на всички колеги!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #12 Отговорено 4 Август, 2007 Честито и от мен !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #13 Отговорено 5 Август, 2007 Честито колеги. Малко на патерица, но да сте живи и здрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #14 Отговорено 6 Август, 2007 Честито и от мен да сте живи и здрави колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #15 Отговорено 7 Август, 2007 (Редактирано) Мхъ... Честито на всички! И всичко най материално и "неморално" ви пожелавам... щото опита показва, че голяма част от хубавите неща в живота са свързани или с едното, или с другото! Редактирано 7 Август, 2007 от PreludeManiac Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове