realityman 0 #1 Публикувано 30 Юли, 2007 (Редактирано) Здр., незнам дали е правилно, но искам да се консултирам с вас относно покупка на един автомобил.За съжаление не е хонда-много ми се иска да е, ама цял месец търся хонда сивик с клима и цените им наистина са доста високи и не мога да си го позволя!искам да ми дадете съвет: Намерих си едина много запазена немска колас клима и много екстри- края на 96-та за под 4000 лв.Та има само един проблем пича е скъсал ремък тъй като все отлагал смяната. та гледам колицата по нищо не личи че е станала тая беля и ако не беше казал нямаше да знам .все пак не ме излъга човека а такива са малко. пробвах колата върви много добре дори вдигнах над 100км/ч. въпроса ми е какви може да са последствията и може ли да се размина с нещо дребно или да не купувам. Нещо по разхода променя ли се , шум на двигателя и тн. знам че клапаните и буталата могат да се срещнат и тогава става мазало, ама ако беше така би трябвало да се прецака двигателя и да трака и да шуми и да си покаже проблема. мерси много!просто търся вашите виждания и препоръки! Редактирано 30 Юли, 2007 от realityman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest F20A4 #2 Отговорено 30 Юли, 2007 Ако си я карал, значи ремъка не е скъсан (ако става дума за ангренажния). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
realityman 0 #3 Отговорено 30 Юли, 2007 Ако си я карал, значи ремъка не е скъсан (ако става дума за ангренажния). не той продавача го е скъсал, след което е сложил нов и аз като я карах не видях да и има нещо и ми стана странно защото при скъсан ремък се стига до криви бутала, проблеми с двигателя и тн, а тук всичко си беше ок и ме учуди. да за ангренажния става дума. ще направя една компресия и ще си покаже за какво става дума! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #4 Отговорено 30 Юли, 2007 кажи кой модел е точно колата казват,че някой имат защита при скъсване на ремъка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ASRacing 0 #5 Отговорено 30 Юли, 2007 Ако работи на вси4ките си цилиндри зна4и е 6.пп.Много от немските коли са с ниска степен на сгъстяване, и имат голяма горивна камера и не се стига до криви клапани. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #6 Отговорено 30 Юли, 2007 ако е вектра или омега БЕНЗИНОВИ да уточня 99% нищо и няма но вземи размисли за тази кола вземи си една Хонда Сивик за 4500-5000 можес спокойно да си намериш някоя малолитражка с клима. Не че имам нещо против германските коли даже другата ми е Вектра и съм казал че няма да я продам но Хондата си е Хонда :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #7 Отговорено 31 Юли, 2007 От всички голфове, за тройката съм чувал най лоши неща от различни места, по добре 2 или 4.Японките не че не искат климатик, но предимно тях внасят защото идват по евтино. Погледни огледаи се за нещо по читаво, то дори по добре Астра (макар че там незнам въпроса с климатика), виж някоия toyota, mitsi, honda, mazda ... дори ако трябва да изчакаш малко да посъбереш още малко пари или да се появи нещо читаво. Ако избързаш, после ще се занимаваш пак с продажби и търсене.До какви пари си се спрял? може някои колега от форума да те насочи към нещо читаво с климатик. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 205 #8 Отговорено 31 Юли, 2007 да знаеш много си прав, ама какво да правя, като не се внасят японки в БГ или ако се внасят на 1000 немски и френски и италиански коли 3,4 да са японски, а са толкова добри японките всеки ги хвали, ама искам да има клима, пък японците явно не искат и рядко имат клима не знам защо е така!pd 4-4.5 се намират хечове с климатик, дали са читави... би трябвало, цените на японките паднаха заедно с митото ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #9 Отговорено 31 Юли, 2007 С риск да ме обявят за кончертоман искам да ти обърна внимание на модела ХОНДА КОНЧЕРТОв мобилето в момента се предлагат около 10ина такива коли, в това в германия има над 100, внасят такива и от Италия с фул-екстри на доста приемливи цени, вярно е че читава кола на старо се намира трудно, но майката му е в търсенето. Скоро в града срещнах още една като моята Хонда, беше 1,6 с газов инжекцион, климатик, пълен ел.пакет - взета от Италия за 600 евро, на пича до регистрация му излиза 2500 лв. - за какво говорим! Вече въпрос на личен избор, модела се произвежда до 94 година. Ако искаш по нова събираш и повече пари, но мене Кончеротото ме задоволява от където и да го погледна. Имам снимки на модела в профила си, ако искаш разгледай ги да добиеш представа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valioka 2 #10 Отговорено 1 Август, 2007 здравейте , аз ли4но съм късал агренажен ремък на Опел кадет и мога да кажа 4е няма никакъв проблем ,слагаш новия и колата тръгва.Зна4и колата я имам от 7 години и това се слу4и около 4-тата година и колата все още я карам здраво и няма проблем.Тя е само за работа ве4е де ина4е си имам Хонди4ка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове