ReSPecT 121 #1 Публикувано 30 Юли, 2007 Добър ден на всички имам предложение да се направи подразделение гараж или нещо от сорта като в тунинг бг примерно да може да се слагат коментари подобрения по колата правени от собственика и такива неща. Благодаря за вниманието. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #2 Отговорено 30 Юли, 2007 (Редактирано) Добър ден на всички имам предложение да се направи подразделение гараж или нещо от сорта като в тунинг бг примерно да може да се слагат коментари подобрения по колата правени от собственика и такива неща. Благодаря за вниманието.В раздел "Хонда спорт" има тема със статут "ВАЖНА". - "Какво направихте по своята кола.".::ТУК::. Редактирано 30 Юли, 2007 от PreludeManiac Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #3 Отговорено 30 Юли, 2007 Тази тема я знам говоря за съвсем друго нещо всеки в профила си да може да описва всяко едно подобрение на колата колко кинти е излезнало и от сорта и като цъкнеш на някои да му разгледаш колицата подобренията ала бала. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #4 Отговорено 30 Юли, 2007 Има един такъв Американски сайт, някакъв на английски е, не знам къде и от къде се хоства. Та, колегата PRELUDE там е направил същото... можеш да го питаш, дали и ти можеш на BG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #5 Отговорено 31 Юли, 2007 По принцип има един готов плъгин за нашия форум, който се казва именно Гараж и общо взето представлява галерия с включени коментари към снимките. По едно време мислех да го слагам, но след по-подробна инспекция видях, че е доста калпаво направен и се отказах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #6 Отговорено 1 Август, 2007 Ок ще минем и без гараж.Това беше просто предложение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #7 Отговорено 5 Август, 2007 Ок ще минем и без гараж.Това беше просто предложение остави идеята да узрее нищо чудно след месец-два да си имаме и гараж. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #8 Отговорено 6 Август, 2007 в момента разработвам сайт с точно такава идея... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове