Dragi4 1506 #1 Публикувано 19 Юли, 2007 Пак ско4их в 5-та VTI.Чаках я доста време,4е то4но такава трудно се намира. 95-а година,климатик,2 x Air Bags,JDM Interior(not USDM)Черна естествено Много ла4ена и отвън и отвътреСнимки утре Ло6ото е 4е докато я 4аках намерих не6то друго за което драпам от доста време и сега съм 6ах мат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #2 Отговорено 19 Юли, 2007 Пак ско4их в 5-та VTI.Чаках я доста време,4е то4но такава трудно се намира. 95-а година,климатик,2 x Air Bags,JDM Interior(not USDM)Черна естествено Много ла4ена и отвън и отвътреСнимки утре Ло6ото е 4е докато я 4аках намерих не6то друго за което драпам от доста време и сега съм 6ах мат е па честита да ти е и да я направиш дзвер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #3 Отговорено 19 Юли, 2007 Пак ско4их в 5-та VTI.Чаках я доста време,4е то4но такава трудно се намира. 95-а година,климатик,2 x Air Bags,JDM Interior(not USDM)Черна естествено Много ла4ена и отвън и отвътреСнимки утре Ло6ото е 4е докато я 4аках намерих не6то друго за което драпам от доста време и сега съм 6ах мат ЕЕЕЕЕ ти си изрод бе.Аре честито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #4 Отговорено 19 Юли, 2007 много да и се радваш и от време на време я изкарвай от лютеницата пускай снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #5 Отговорено 19 Юли, 2007 ай честито много безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #6 Отговорено 19 Юли, 2007 Честито бате и да почнеш да ги наказваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-tec 1 #7 Отговорено 19 Юли, 2007 Мой да ти е честита много да те радва и всичко най-най опасен си бряя ше тряя да има поливанйе в "your place" a? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Noodle 1 #8 Отговорено 19 Юли, 2007 Честито и много безаварийни километри Вземи я и другата кво се чудиш -> fast daily driver & faster weekend car Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #9 Отговорено 19 Юли, 2007 ...и твойта не е лесна Честито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #10 Отговорено 20 Юли, 2007 Супер луда работа си ти !Поредната страхотна кола Честито и Евала....И айде сложи 1-2 снимки на хубавицата ,че и ние да усетим к'во е ......ПП е'гати много се кефя някой колега като избухне така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drivercho 1 #11 Отговорено 20 Юли, 2007 Поздравления! Приятни мигове с модификациите. И от любопитство... каква е другата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enigma 78 #12 Отговорено 20 Юли, 2007 Евала -даи снимков мтрял ,и със здраве да хвалиш марката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #13 Отговорено 20 Юли, 2007 Пак избухна! И пожелания да стане още по-голяма красавица и дзвер от предната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #14 Отговорено 20 Юли, 2007 болеста е много сериозна, заразата също. Добре, че няма лек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hamann 4 #15 Отговорено 20 Юли, 2007 Честита да ти е Мноог да те радва и само хубави моменти да имаш с новата " ЖЕНА " Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #16 Отговорено 20 Юли, 2007 болеста е много сериозна, заразата също. Добре, че няма лек Чове4е щъркелите ма накалваха много здраво тоя път О4ертава се в най скоро време да паркирам о6те 2 VTI-та пред блока,едното е crazy car Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #17 Отговорено 20 Юли, 2007 болеста е много сериозна, заразата също. Добре, че няма лек Чове4е щъркелите ма накалваха много здраво тоя път О4ертава се в най скоро време да паркирам о6те 2 VTI-та пред блока,едното е crazy car.....още 2 ??майкооо...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #18 Отговорено 20 Юли, 2007 Не две, а два пъти по две ти пожелавам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #19 Отговорено 21 Юли, 2007 http://forums.hondabg.com/index.php?s=&...m&album=508Няколко снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beast #20 Отговорено 21 Юли, 2007 Пак изкочи с невроятно ВТИ изрод си.Зема да те отарва от него ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #21 Отговорено 21 Юли, 2007 красавица е още много такива ти пожелавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #22 Отговорено 21 Юли, 2007 Пак изкочи с невроятно ВТИ изрод си.Зема да те отарва от него ли Трудно 6ти е мой,4300 Euro ми е с танспорта до БГ о6те не съм го регистрирал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dido_VN 3 #23 Отговорено 21 Юли, 2007 (Редактирано) Ееее браво, страхотна е. И аз искам. Винаги съм се питал каква е максималната скорост която може да се постигне с VTi както е Stock.А оборотомера не трябва ли да е до 10 000 ?!? Редактирано 21 Юли, 2007 от Dido_VN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #24 Отговорено 22 Юли, 2007 ей деа , само с бавни коли се занимаваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bakura 0 #25 Отговорено 22 Юли, 2007 Честито колега ! Безаварийно да си я караш и с много кеф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #26 Отговорено 22 Юли, 2007 Ееее браво, страхотна е. И аз искам. Винаги съм се питал каква е максималната скорост която може да се постигне с VTi както е Stock.А оборотомера не трябва ли да е до 10 000 ?!?До 10 000 е на Type R-овете.Пълни си километража по принцип,с тази не съм пробвал( и не смятам) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #27 Отговорено 22 Юли, 2007 Пу,пу,пу.... И тоя път поне една година я задръж Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #28 Отговорено 22 Юли, 2007 http://forums.hondabg.com/index.php?s=&...m&album=508Няколко снимки Мале как още не си и свалил климатика Доколкото те познавам и това ще стане! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #29 Отговорено 22 Юли, 2007 болеста е много сериозна, заразата също. Добре, че няма лек Чове4е щъркелите ма накалваха много здраво тоя път О4ертава се в най скоро време да паркирам о6те 2 VTI-та пред блока,едното е crazy carАбе Драго остави малко и на нас бе... ти квот ги събра всичките пред вас Да ти е честита тази и дано и колкото искаш още да наредиш пред блока Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове