johnyboy 1 #1 Публикувано 15 Юли, 2007 Стига с тия вируси Компютрите ви да не са ХОНДА Има 100 форума с такава тематика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skotie 1 #2 Отговорено 15 Юли, 2007 AVG Free Edition & Sygate Personal FirewallОстанал съм с впечатлението, че в оффтопик може да се говори и за други неща освен Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #3 Отговорено 15 Юли, 2007 Аз лично съм с Avast anti virus и съм много доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #4 Отговорено 15 Юли, 2007 Има подобрение.Сега въпросът ми е какув антивирус да му сложа ,та да не се налага пак да ходи на ремонт.hands.sys Сериозно- няма програма която 100% да те опази, личната хигиена е най-важна Малък бонус на Аваста е че има български интерфейс и при нужда може да пишеш на преводача да оправи проблема в следващата версия или като бонус за Хондаджиите - да ми пратят ПМ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ironstone 0 #5 Отговорено 15 Юли, 2007 BitDeffender Pro тежък, но супер ефективен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #6 Отговорено 15 Юли, 2007 AVG Free Edition & Sygate Personal FirewallОстанал съм с впечатлението, че в оффтопик може да се говори и за други неща освен ХондаМоже разбирасе Ша напраиме подфорумчета за черна и бяла техника, футбол, изкуство, еротика..... абе направо всичко да има че да не ни се налага да излизаме извън сектата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #7 Отговорено 15 Юли, 2007 NORTON PERSONAL FIREWALL & SYMANTEC ANTIVIRUS-в конбина работят невероятно добре и не товарят компа,4-та година работя единствено с тях,преди се бъках с вируси,червеи и тем подобни AVG Free Edition & Sygate Personal FirewallОстанал съм с впечатлението, че в оффтопик може да се говори и за други неща освен ХондаМоже разбирасе Ша напраиме подфорумчета за черна и бяла техника, футбол, изкуство, еротика..... абе направо всичко да има че да не ни се налага да излизаме извън сектата защо е офтопик тогава бе пич?нека всеки си пише квото си иска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #8 Отговорено 15 Юли, 2007 Ми вие така и правите Щом така ви харесва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #9 Отговорено 16 Юли, 2007 да добавя че Акронис е дори по-лесен за употреба от "Призрака" на Симантек. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XapBu 0 #10 Отговорено 16 Юли, 2007 (Редактирано) georgivanov1 - ето ти няколо елементарни съветавирусите идат от нета - ако не искаш вируси на този компютър - н Редактирано 16 Юли, 2007 от XapBu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #11 Отговорено 16 Юли, 2007 Напоследък ползвам Symantec Antivirus. Мен ми допада щото не ми се мота много и е по-простичък , а си има всичко необходимо. Единствения му недостатък е , че дори всичко да му изключиш пак компютъра стартира малко по-бавно с него. Никога не съм ползвал постоянната защита на който и да е антивирус , винаги се изключва щото само бави компютъра. Не го препоръчвам на никой , но аз лично никога не съм хващал вируси .Каквото точа от нета като програми винаги си го проверявам ръчно , ако имам съмнения. Няма смисъл да си проверявате мп3 , филми или документи. Там няма вируси И винаги Windows Explorer -> Tools -> View -> Hide extensions for known file types да е unchecked , демек изключено , за да си виждате реалните разширения на файловете ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest micro #12 Отговорено 16 Юли, 2007 Освен за GHOST пробваите и DriveImage XML За мен е по добра от духчето.Работи бързо и не е през ДОС.Лошото е , че трябва жива дистрибуция на някаква операционна с-ма а имиджа да се направи на друг дял (ако нямате две СД или ДВД устройства )Спасява ме вече три пъти но не от вируси и темподобни ,а от тотално омазване на WindowsПравиш си бакъп когато и както си искаш за около 10 мин - 8 гигабаитаИначе за антивирус колкото програми толкова и хвалби за тяхЛично аз НОД32 и Scotty Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #13 Отговорено 24 Юли, 2007 AVG Free Edition & Sygate Personal FirewallОстанал съм с впечатлението, че в оффтопик може да се говори и за други неща освен ХондаМоже разбирасе Ша напраиме подфорумчета за черна и бяла техника, футбол, изкуство, еротика..... абе направо всичко да има че да не ни се налага да излизаме извън сектата сектата си е сектата никой не може да ме изкара от тука ... не се нерви ,така ама кажи на ония пехливани да пуснат един java чат и да си чатим наволя ,вместо да пълним темите с боклуци и форума с безсмислени теми ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #14 Отговорено 25 Юли, 2007 Ами дайте да махнем Off Topic тогава... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #15 Отговорено 27 Юли, 2007 Здравейте отново.Вслу6ах се в съвета на някои колеги и дадох компа за по4истване или преинсталация на софтуера.Има подобрение.Сега въпросът ми е какув антивирус да му сложа ,та да не се налага пак да ходи на ремонт.Аз в момента съм с Virus scan на McAfee,нямам много доверие. Вие какво ще прпоръ4ате. Предварително благодарен Какъвто си пожелаеш всичките имат пропуски неможе да са перфекниИма един начин да забравиш за всичко това! По-добрата операционна система LINUX-Slackware Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове