Jump to content
johnyboy

Antivirus

Recommended Posts

Стига с тия вируси :) Компютрите ви да не са ХОНДА :tease: Има 100 форума с такава тематика :spell:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

AVG Free Edition & Sygate Personal FirewallОстанал съм с впечатлението, че в оффтопик може да се говори и за други неща освен Хонда

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично съм с Avast anti virus и съм много доволен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има подобрение.Сега въпросът ми е какув антивирус да му сложа ,та да не се налага пак да ходи на ремонт.

hands.sys :)Сериозно- няма програма която 100% да те опази, личната хигиена е най-важна :spell:Малък бонус на Аваста е че има български интерфейс и при нужда може да пишеш на преводача да оправи проблема в следващата версия или като бонус за Хондаджиите - да ми пратят ПМ :tease:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

BitDeffender Pro :) тежък, но супер ефективен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

AVG Free Edition & Sygate Personal FirewallОстанал съм с впечатлението, че в оффтопик може да се говори и за други неща освен Хонда

Може разбирасе :) Ша напраиме подфорумчета за черна и бяла техника, футбол, изкуство, еротика..... абе направо всичко да има че да не ни се налага да излизаме извън сектата :spell:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

NORTON PERSONAL FIREWALL & SYMANTEC ANTIVIRUS-в конбина работят невероятно добре и не товарят компа,4-та година работя единствено с тях,преди се бъках с вируси,червеи и тем подобни :eat:

Може разбирасе :eat: Ша напраиме подфорумчета за черна и бяла техника, футбол, изкуство, еротика..... абе направо всичко да има че да не ни се налага да излизаме извън сектата :)
защо е офтопик тогава бе пич?нека всеки си пише квото си иска :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми вие така и правите :) Щом така ви харесва :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да добавя че Акронис е дори по-лесен за употреба от "Призрака" на Симантек.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

georgivanov1 - ето ти няколо елементарни съветавирусите идат от нета - ако не искаш вируси на този компютър - н

Редактирано от XapBu

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напоследък ползвам Symantec Antivirus. Мен ми допада щото не ми се мота много и е по-простичък , а си има всичко необходимо. Единствения му недостатък е , че дори всичко да му изключиш пак компютъра стартира малко по-бавно с него. Никога не съм ползвал постоянната защита на който и да е антивирус , винаги се изключва щото само бави компютъра. Не го препоръчвам на никой , но аз лично никога не съм хващал вируси .Каквото точа от нета като програми винаги си го проверявам ръчно , ако имам съмнения. Няма смисъл да си проверявате мп3 , филми или документи. Там няма вируси :)И винаги Windows Explorer -> Tools -> View -> Hide extensions for known file types да е unchecked , демек изключено , за да си виждате реалните разширения на файловете !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest micro

Освен за GHOST пробваите и DriveImage XML За мен е по добра от духчето.Работи бързо и не е през ДОС.Лошото е , че трябва жива дистрибуция на някаква операционна с-ма а имиджа да се направи на друг дял (ако нямате две СД или ДВД устройства )Спасява ме вече три пъти но не от вируси и темподобни ,а от тотално омазване на WindowsПравиш си бакъп когато и както си искаш за около 10 мин - 8 гигабаитаИначе за антивирус колкото програми толкова и хвалби за тяхЛично аз НОД32 и Scotty

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може разбирасе :fun: Ша напраиме подфорумчета за черна и бяла техника, футбол, изкуство, еротика..... абе направо всичко да има че да не ни се налага да излизаме извън сектата :fun:
сектата си е сектата :lol: никой не може да ме изкара от тука :fun: ... не се нерви ,така ама кажи на ония пехливани да пуснат един java чат и да си чатим наволя ,вместо да пълним темите с боклуци и форума с безсмислени теми :) ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами дайте да махнем Off Topic тогава...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте отново.Вслу6ах се в съвета на някои колеги и дадох компа за по4истване или преинсталация на софтуера.Има подобрение.Сега въпросът ми е какув антивирус да му сложа ,та да не се налага пак да ходи на ремонт.Аз в момента съм с Virus scan на McAfee,нямам много доверие. Вие какво ще прпоръ4ате.

Предварително благодарен

Какъвто си пожелаеш всичките имат пропуски неможе да са перфекни:D

Има един начин да забравиш за всичко това!

По-добрата операционна система LINUX-Slackware

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...