Jump to content
ShEfA

Войната на сектите - Vti, Gsi, Gti и т.н.

Recommended Posts

Войната на сектите - Vti, Gsi, Gti и т.н., Нека уредим спорамисля 4е просто тряа да се наредят и каквото сабя покаже :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Войната на сектите - Vti, Gsi, Gti и т.н., Нека уредим спорамисля 4е просто тряа да се наредят и каквото сабя покаже :lol:

е той шефа това написа , ма кой да чете :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ДА ви кажа 4естно,както е тръгнало,май ще спра да влизам в този форум. Е...и келешлъка е тук. Опитах се да ви спра,ако 4етете правилно ще забележите,но не би......Въобще не ме интересува,кой,кога,как,с колко и т.н. Да бяхте с този същия ентусиазъм помагали един на друг,както в това да си мерите п....е на кого е по-голяма,щеше да е супер. Опитаха много мом4ета тук да ви спрат на време,но............НЕ. Радвам се , 4е между вас - КЕЛЕШИТЕ, се запознах с много добри и свестни мом4ета. Благодаря и на модераторите за тарпението и желанието. И вътрешно вярвам, 4е все пак малко сте си взели поука,4етейки вси4ки тези постове.Бъдете здрави!!!!!!!!!!!!! Успех на вси4ки!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър

....БЕ КВО И ИМА НА ТЕМАТА???Спорят си хората не се обиждат всеки си хвали колата нормално е след гонката ако има си стискат ръцете и всичко е ок :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хи-хи-хи-хи, 4страници :lol: Бау-бау :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HAYABUSA

Аз съм обеден, че едно пежо 106 1.6 16в ще бие Црх 1.6 125коня дето са направо ще го убие пежото :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ама и westbam се изказа неподготвен :huh:всеки един човек минава през един етап в живота си ,по възрастните колеги не трябва да се нервят на младежите ,защото и те са били такива и те са мислели по начин по който сега не мислят .В крайна сметка няма значение каква кола караш стига да ти харесва , и да се чувстваш комфортно в нея .Тъпо е според мен да се правят гонки по улиците ,но тях ги има и това е . С производството на филми като Бързи и яростни и игри като NFS така наречените рацери се увеличават главоломно и това е неизбежно .Всеки има различни мечти и идеали за някой от нас това са колите и тяхното техническо подобрение и не виждам нищо лошо в това .И все пак карайте бавно пазете себе си и останалите участници в движението. Добрият шофъор не е най-бързия а този който безпроблемно достига от точка А до точка Б . А от безмислени спорове от рода коя кола е по бърза или по добра нама смисъл.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

Аз съм обеден, че едно пежо 106 1.6 16в ще бие Црх 1.6 125коня дето са направо ще го убие пежото :huh:

такива има 3 поколения ... поясни пежото кое поколение рекс ще убива да сме наясно ... П.П. имам чувството че тая тема само ти я повдигаш с такъв тип забележки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе емо затвори я таа тема , пак ли скандали трябва да има.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз сьм сигурен , че хондата бие досега не сьм видял бьрза френска кола не искам да го приемат хората с такива коли за заяждане но аз лично сьм се дьрпал с рено 19 1.7, лагуна 2.0 имеган 1.6 купе мисля , че се водеха на 400 метра имам само победи и сьм сигурен , че малкия в-тек ще скьса такьв ситроен това е според мен )))

Извинявам се ако сьм обидил някого с мойто изказване извинявам се

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз сьм сигурен , че хондата бие досега не сьм видял бьрза френска кола не искам да го приемат хората с такива коли за заяждане но аз лично сьм се дьрпал с рено 19 1.7, лагуна 2.0 имеган 1.6 купе мисля , че се водеха на 400 метра имам само победи и сьм сигурен , че малкия в-тек ще скьса такьв ситроен това е според мен )))

Извинявам се ако сьм обидил някого с мойто изказване извинявам се
не си обидил никого ,но не си прав по отношение на френските коли ,има такива от тях който просто ще издухат нашите любими Хонди .Например рено клио уилямс ,ситроен саксо втс и т.нт.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм обеден, че едно пежо 106 1.6 16в ще бие Црх 1.6 125коня дето са направо ще го убие пежото :blink:

АХАХхАхА недей говори смешки ве БРАТ , дай ми го туй бързото пежо да го сваля на земята че явно май лети из облаците........и аи стига сме размивали темата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много тежки думи казваш приятел не мисля, че това клио има толкова потенциял ако си е заводско да бие голямия втек нали си 136 коня мился, че толкова бяха 1.8 16V

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бах как ви вървят колите а мойта куца вти-ка я даде под 17 на 400м я не... :cool: За тва според мен вти-ките са найбавни от сичките :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бах как ви вървят колите а мойта куца вти-ка я даде под 17 на 400м я не... ;) За тва според мен вти-ките са найбавни от сичките :P

.....ако прочетеш и доста изказвания в ТунигБГ май наистина е така ;):P;):D:cool::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като се вземе предвид това,4е Vtec-a се включва на 5500 оборота можеш сам да се досетиш защо им куца старта,ама защо не оставиш още 300м и да видиш резултата. Бъдете здрави има много бързи коли в нашата страна и много лоши пътища.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къф витек кви 5500 ве? То тва я се включии я не :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

М,да на мен ще ми е интересно да видя как пежо или ситроен ще бият Бос Хога(демек црх) :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

М,да на мен ще ми е интересно да видя как пежо или ситроен ще бият Бос Хога(демек црх) :)

Най-вероятно ще падне от него, защото колата му маистина вьрви много добре, но добре че е Босс-а да ви отсрами, че иначе май няма какво друго да покажете в клас "атмосферка" :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми щом не ти се вярва да се запише септември на драга в клас А и ще видиме как стоят нещата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе светлио неспря да а хвалиш че мнго ти варви праеното рено ма кат го гледам как пуши още малко живот му остава,то от пилене двигател не остана,а в най скоро време ти обещах да паднеш от малкия В тек и то с доста ако ти стиска да са пуснеш де :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

М,да на мен ще ми е интересно да видя как пежо или ситроен ще бият Бос Хога(демек црх) :)

Най-вероятно ще падне от него, защото колата му маистина вьрви много добре, но добре че е Босс-а да ви отсрами, че иначе май няма какво друго да покажете в клас "атмосферка" :tooth:
Благодаря за убавите думи за моето рексче ,и лекинко ще споделя че в момента колата ми се представя още по успешно на 400м. :) , А за колегата с VTS-a Аз на бужурище няма да стъпя категорично ,прекалено ми е далеко да бия път до софия и обратно в тия жеги и накрая да влезна в класа на драгстерите ( Гошо карборатура, варненската корса и полското фиатче) за да си троша колата,аз колата си я карам всеки ден така че няма да я унищожавам да се гоня в безмислени за мен гонки.Но виж тебе и тва бързо пежо мога да ви уважа.Живи и здрави. Редактирано от BOSS`HOGG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest plamoni

Така е бате,и мен да ме гони ръждата и аз бързо ще бягам :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Така е бате,и мен да ме гони ръждата и аз бързо ще бягам :)
Е, поне си разбрал, че са бьрзи Опелите. Редактирано от stonez

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-вероятно ще падне от него, защото колата му маистина вьрви много добре, но добре че е Босс-а да ви отсрами, че иначе май няма какво друго да покажете в клас "атмосферка" :)
Благодаря за убавите думи за моето рексче ,и лекинко ще споделя че в момента колата ми се представя още по успешно на 400м. :tooth: , А за колегата с VTS-a Аз на бужурище няма да стъпя категорично ,прекалено ми е далеко да бия път до софия и обратно в тия жеги и накрая да влезна в класа на драгстерите ( Гошо карборатура, варненската корса и полското фиатче) за да си троша колата,аз колата си я карам всеки ден така че няма да я унищожавам да се гоня в безмислени за мен гонки.Но виж тебе и тва бързо пежо мога да ви уважа.Живи и здрави.
С удоволствие ще ги пробваме само да се видим, че като гледам не си от София :) За божурище имах в предвид сетроенчето АХ то е 1.6 атмосферно и в клас А е без нитро не за карбуратора и другите които са по 2 литра.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, тва ситроенче така навървява, че чак можеш да се осъмниш дали отдолу лежи ситроенски двигател. То се пусна с Darcosi... див и щастлив го направи :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

A мое ли яз да попипам какво подяволите търси тая тема в общи дискусии а не е във спорт или във най-новия бъдещ подфорум спор :) Тука нема ред не мое да си плескате къде ви е кеф на клавиятурата постове и теми и мисля че има доста подобни глупави и безмислени теми които не водят до нищо освен до безмислени спорове и чатене.Айде мир, любов, щастие и много разум и безаварийни километри. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

чат, чат, чат :) да вдигнем темата малко ... аз мисля, че астра ГСИ е по-бавна от корса ГСИ .. нека накацат орелите :) някой хора се състезават за спорта, а ние за спора :) Емо, мести темата бре ,че около това се върти половината спор :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рано е, още се чуди как да кръсти новия подфорум :) Ел. рацери или бла-бла моя е по-голем :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ако може да се пробвам с бурзото саксо :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може, може пък и живееме близко. Хайде само да е към средата на другата седмица, че имам да отстраня няколко малко проблемчета по колата понеделник-вторник. Пиши едно л.с като си свободен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха здрасти колеги подкрепям Гигс във всяко едно отношение, а за бегачките кво да приказваме,в момента живея и работя в Cyprus,абе маа му стара такова нещо като немска бегачка не видех мислете си каквото искате но наистина най-много 1-2 гтй на Голф да съм видял и то 5, не 2, не 3, не 4, а 5,защо ли само Японски бегачки виждам тука??????? И то главно Субару СТИ И всички видове Тайп Р,ВТИ Мазда Рх8 Рсх Акура, 350Z :):) . И в саседният двор комшията има Сивик Тайп Р гледал съм клип на неговата кола направо размазва Митсубиши 3000 турбо, Мазда Рх8, защо по дяволите карат само Японско тези ГЛУПАЦИ??????????? пп:Тайп Р-а е атмосферка, незнам кво е пипано по него, много е бърз.Още не знам мноо гръцки но като се понауча ще го поразпитам и ще дам данни за Тайп Р ;):P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

М Тype преди 6 години и аз бях в Кипър на работа,там се зарибих по Хонда,друго не признават освен Японско :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Абе за нас винаги ХОНДА ще е номер 1 , ако и да не е буквално и 100% но по своеобразен начин :blink: А и нали знаете "готино е да си важен но по-важно е да си готин" :) А относно спора - ето ви още една гледна точка .http://www.drive.ru/honda/drive-test/2007/07/20/391542/goryachie_golovi-2.html DRIVE.RU — DRIVE-TEST: Сможет ли новый Civic Type-R противостоять мощным турбовыскочкам?http://www.drive.ru/honda/drive-test/2007/...e_golovi-2.html DRIVE.RU — DRIVE-TEST: Сможет ли новый Civic Type-R противостоять мощным турбовыскочкам?

Редактирано от ceco_accord

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...