kamenski 0 #1 Публикувано 12 Юли, 2007 здравеите колеги от 2 дена нямам свирка и направо се побарках погледнах кабелчетата отпред са добре но като натисна нищо някои да има идея от кво може да е да няма и тя предпазител Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #2 Отговорено 12 Юли, 2007 Извинявай за тривиалния въпрос, ама предпазителя провери ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kamenski 0 #3 Отговорено 12 Юли, 2007 Извинявай за тривиалния въпрос, ама предпазителя провери ли?ами аз питах дали има предпазител каде е щото ако трагна сичките да проверявам а за тая лентичка нещо не разбрах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kamenski 0 #4 Отговорено 12 Юли, 2007 5ген доколкото виждам от снимката?единия пакет предпазители ти е като отвориш капака вляво до купето, другия са под волана, вляво долу (най-лесно е да си завреш главата там, а краката.. където дойдат...)търсиш надпис Horn. Още не съм и свикнал на 5ген и се оправям на място, а сега ме мързи да сляза долу да погледна ами добре утре ще проверя благодаря ти много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #5 Отговорено 12 Юли, 2007 извинявай за отговора,но аз работя в бдж и свирках със служебната до като се оправи този проблем (избих рибата ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA 3 #6 Отговорено 13 Юли, 2007 (Редактирано) Еми няма какво да се чудиш като махнеш капачката на "предпазителите" тва да не са презервативи бре хора БУШОНИ се казват та на капачката под волана дето са бушоните на нея има дори картинки имат си номера,ако неразбираш английски има картинки намираш кой подред на кой ред е и вадиш...това ще да е но принципно не слагат само един консуматор на един бушон би трябвало и нещо друго да ти е изгърмяло...успех а и брат можеш ли да ми намериш и на мене свирка от влак или поне от камион или реис...нещо по сериозно.. Редактирано 13 Юли, 2007 от HONDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #7 Отговорено 13 Юли, 2007 уффф и аз съм вечно една две свирки назад.... един съвет: свирката е по-добре да ти я направят вобще без предпазител.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #8 Отговорено 13 Юли, 2007 Свирката върви с аварийните на един предпазител, т.е. като правите / ви правят свирки внимавайте да не стане авария Верно провери дали имаш аварийни, ако имаш - значи не е бушона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kamenski 0 #9 Отговорено 13 Юли, 2007 не е предпазитела неска за малко почна да свири ама едно странно на пресекулки вече си мисля че е от самата свирка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stonez 2 #10 Отговорено 13 Юли, 2007 Най- вероятно са ти клеясали самите букси долу при клаксона, и не дават контакт, или тук-таме. Мн често рьждясват там, лесно се мокрят. Така че тях провери тях, сигурно дават лош контакт, а може и изобщо да не дават. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saveman 0 #11 Отговорено 31 Юли, 2007 е при мен е още по шантаво бибитката ми свири само като завъртя волана на една страна... явно някаде няма контакт ама като нямам време да отворя да видя какво толкова е станало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #12 Отговорено 31 Юли, 2007 е при мен е още по шантаво бибитката ми свири само като завъртя волана на една страна... явно някаде няма контакт ама като нямам време да отворя да видя какво толкова е станало ами и ние нямаме време да ти го разглобим. Поправи ме ако греша, ама май знаеш къде ти е проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #13 Отговорено 31 Юли, 2007 ......... а за тая лентичка нещо не разбрах Хора това е проблем ви, свалете емблемката на волана, махнете целия волан и ще я видите, после вижте как е изтъркала контактната повърхност на самия волан ПС Отначало мислех да покрия захабената повърхност, след като неуспях позакривих контактната лентичка за да си търка друга окръжност и сега е ОК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове