XapBu 0 #1 Публикувано 12 Юли, 2007 ей това са най-яките врати - направо фантастика http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAP...em=160135007203 Линколн 1993 Марк VIII с изчезващи врати! видеото е на страницата горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #2 Отговорено 12 Юли, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #3 Отговорено 12 Юли, 2007 супер яко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest -=airman=- #4 Отговорено 12 Юли, 2007 Ако ти падне акумулатора зимата - не знам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #5 Отговорено 13 Юли, 2007 Или детето в движение реши да си свали огледалото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #6 Отговорено 13 Юли, 2007 мога да кажа само евала идеята е уникално добра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #7 Отговорено 13 Юли, 2007 Супер !Бъдещето е в такива разработки,дано е помислено и за безопасността,че като я гледам как се сгъва,не ми вдъхва доверие ......Иначе хубаво го е измислил човека ,пък гледам че и патент си има ,браво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #8 Отговорено 13 Юли, 2007 добре е измислено а вратата не се сгъва а влиза отдолу сгъва се само тапицерията отвътре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #9 Отговорено 15 Юли, 2007 Aми ако натисне(удари) някъде праговете,как ще излезе 4овека... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qni 26 #10 Отговорено 19 Юли, 2007 Идеята не е нова, имаше я в BMW Z1. Но тази кола си е голяма рядкост да я видиш по улиците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #11 Отговорено 19 Юли, 2007 на мен ми еинтересно как ще влезе тая врата под акорда ми след като вратата е по дебела от растоянието което ми е под купето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове