Jump to content
Sign in to follow this  
mitkomasterhd2@gmail.com

Проблем с подстветката на символите

Recommended Posts

Здравейте имам according to 8 2.4 face и малко след като инсталирах Андроид медия подсветката на символите спря да свети. Всички други светлини си работят(вратите, памета на седалката и т.н.) само символите които светят в бяло не светят. Не съм сигурен от какво е понеже светеха известно време след поставяне на медията и след това просто един ден забелязах че не светят. Проверихме да не е изгоряло нещо от предпазите, бушони всичко си е наред. Някой имал ли е подобен проблем ако може да сподели от какво може да е.

IMG_2251.png

Един нинджа въпрос ... пусна ли си фаровете? Че и подсветката на аварийния бутон я няма 

Да, всичко друго си работи. Символите на вратите, cd changer-a си светят както трябва само подсветките на символите на радиото, климатика, подгревите и копчетата за парктроник, тракшън и т.н не светят. Интересното е че подсветките над символите светят, а символите не и незнам на какво се дължи всичко уж изглежда че си работеше и на следващия ден в гаража на тъмно като я запалих и не работеха. Имам съмнение, че нещо е станало понеже ми се наложи да включа и заводската медия и Андроид медията едновременно да настроя часовника на време и да не съм претоварил по някакъв начин нещо. Имам предвид, че и двете медии бях ги включил заедно да работят и ги използвах едновременно.