Jump to content
iliyan_pi

Неприятно поведение при 80+ км/ч

Recommended Posts

Темата "Подобрение на динамиката на R20" е подобна на въпроса ми, но все пак реших да го поставя. Имам Хонда CR-V 4, 2013 с двигател R24. Харесва ми , но има нещо, което ме дразни - при скорост до 70-80 км/ч всичко е ОК, но ако искам да изпреваря някого, натискам газта и нищо не се получава, натискам още, пак нищо, но двигателят бучи сякаш нещо го мъчи, чак след още по-дълбоко натискане се включва 3,4 предавки и колата се ускорява както се очаква от 186 к.с.! При по-висока скорост проблем няма. Питал съм много майстори - отговорите бяха от регулиране на клапаните до нулиране на скор. кутия (автомат 5 скорости). След изключване на акумулатора за 20 минути има като че ли някаква промяна, но след 100-200 км пак същото. Говорих с колега със същата кола и той каза , че има такива наблюдения. Не вярвам "братята "японци да са направили така колата, по-скоро смятам, че е софтуерен бъг. Някои собственици на БМВ твърдят, че неправилно оперирам с педала на газта - трябвало двукратно бързо натиксне, за да се ускори колата бързо. Виждам, че във форума има колеги с голям опит и знание плюс софтуерни и хардуерни приспособления и се надявам някой да помогна със съвет или по друг начин.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   1 потребител

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...