Jump to content
berberian

Продавам Хонда Джаз 1.4 2015г

Recommended Posts

Колеги продавам Хонда Джаз 1.4  2015г.Колата я харесах в Швейцария по интернет и ми я купиха по поръчка.След мита и регистрация първото нещо което смених беше акумулатора.След което смених и съединителя-комплект,както и нови свещи.Всички части са закупени от Стефан AUTO FIX.имам снимки на всичко сменено.Маслото с което карам е на Лики Моли-молиген 5/40.Направил съм две смени-перфектно.колата не гори масло.Имам и железни джанти с гуми с закупени миналата година Kumho,2бр и отлични Мишелин 2бр. с оригинални тасове.По автомобила абсолютно всичко работи,като отказа задното пръскало на чистачката.Всички екстри като панорама климатроник,салон с плюш и т.н.Имам доста снимки но качвам за насока няколко.Първа рег 2015г качвам и талона с ВИН номер.Продава се,защото не е комфортна на дълъг път.Налага се за жалост да пътувам до Турция и София,и джаза ме мори.Ако има нещо питайте. Тел.0895414115 Божидар.Колата се намира в Равда.Поръчах комби,което трябва да пристигне тази седмица.

IMG_20260523_123935.jpg

IMG_20260523_123943.jpg

IMG_20260523_124006.jpg

IMG_20260302_134407.jpg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цената е 6500 евро като може винаги да се направят договорки.Предишната продажба не беше скоро,но купувача написа отзиви,които може да прочетете.Преди имах ЦРВ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...