Untouchable 32 #1 Публикувано преди 7 часа (Редактирано) Видях че има тема от човек който искаше информация за тази кола. Моята е от Фурната. Колата е поръчана края на миналата година от Корея, 4 месеца околосветско пътешествие. Купена е края на Февруари тази година в България, за проблемите които съм имал е другата моя тема четете там да не се повтарям. Това е Флагман на Хонда, колата е брутална на визия ще видите снимките по - долу правени са в Корея и така си я получихме. Мотора е 3.5 бензин чист, 314 коня, на 170 000км дойде, на толкова си е няма мегерено. Редактирано преди 7 часа от Untouchable блокира ми интернета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Untouchable 32 #2 Отговорено преди 7 часа (Редактирано) Блокира ми интернета та да продължа, На снимката горе е цената на колата в Корея, нищо сериозно нали 10600$, обаче с такси мита и печалба на продавача ние платихме 38 000 лева. Части за автомобила няма в България само с поръчка оригинални от Япония, което е голям плюс нищо че има чакане, като си наредиш нещата всичко си идва навреме, като изключим инциденти които имах аз, има тема за него. За мен тя е по- красива и качествена от S - класа на Мерцедес, даже на мен ми харесва повече. Колата е изпипана до последния детаил. Не е 4х4, а е PAW - четири завиващи колела, доста стабилна на пътя седи за теглото и габаритите си. Колата е с всички възможни екстри на модела, няма само нощно виждане като при Мерцедес. Щори на задните врати и ел. щора на задното стъкло са една от екстрите, които като има фолио са практически неизползваеми. Огромно вътрешно пространство, голям багажник. Има място за газ, ма аз нямам сърце да прецаквам такава кола и няма да има ГАЗ никога! Снимки ще кача след малко! Редактирано преди 7 часа от Untouchable 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Untouchable 32 #3 Отговорено преди 7 часа (Редактирано) Ето снимки на колата! Ако имате нерви за части и търсите нещо наистина красиво това е вашата кола. Имах и Леджънт 2014 предния модел но това надмина очакванията ми за лукс. Като бъде обслужена, масла и филтри, мотор и скорости, ремъци, ролки, водна помпа, антифриз, спирачна течност + радиатора за който писах ще ви дам сумата която ще пръсна да добиете реална представа кое какво и как. Дисплеите са направени на Английски вече, който не знае пускаш си камерата на телфона и като погледнеш към дисплея избираш от опциите преведи , хахах за 10 секунди се сменя езика! Надявам се съм бил полезен ! Редактирано преди 6 часа от Untouchable 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7451 #4 Отговорено преди 2 часа Със здраве да си я караш и все при хубави места и хора да те отведе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове