vdon 21 #1 Публикувано преди 8 часа Здравейте, да споделя какво се случи с моята Хондичка. 128кс автоматик 98г Първо да се извиня, че не съм сигурен дали тази тема е за тук. Миналата година Август и направих ремонт на главата - нова гарнитура, шлайфане, клапани, легла, сегметни, лагери, ангренажен ремък и всичко около него - около 3000лв След 4000км - смяна на масло и сега след още 2000км - отново взе да надува нещо за около 1500км съм долял около 2л антифриз, а няма течове. Докато накрая спря да пали. Оказа се че има вода в цилиндрите - след подсушаване на свещите, колата запали. Отидох на майстор и вчера ме зарадва - неприятно. Оказа се че блока е спукан. Поразрових из интернет евентуално за цилиндрова глава втора употреба, но единственото на което попаднах е 400евро - без документи, което мен не ме устройва. Ако някой случайно знае нещо на по разумна цена, което ще ми свърши работа да ми пише. Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vdon 21 #2 Отговорено преди 7 часа Ето и снимки на блока. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове