mitakaailqka 1 #1 Публикувано преди 1 час Здравейте, собственик съм на Сивик 1.8 2006г 5 врати от вече 5 години и половина. Не съм имал някакви съществени проблеми по колата. Вчера бяхме на един светофар до един друг сивик 8 генерация и приятелката ми отбеляза, че ние сме сякаш на по-ниско. Аз се замислих, че наистина колата изглежда малко по-ниска от останалите сивици. Днес случайно паркирах непосредствено до един друг сивик 8 ген, и като се загледах и пробвах колко пръста мога да вкарам под калника, се оказа че наистина моята кола е с кажи-речи един пръст по-ниска от другата и отпред и отзад. И двете коли бяха с 16ки джанти и еднакъв размер гуми. Ако на моята вкарвам 2 пръста (отзад едвам се побират и 2), на другия сивик се вкарваха спокойно 3 пръста и отпред и отзад. Колата винаги си е возила твърдо, но като е качвана на подемник не съм забелязал да има някакво по-шарено (спортно) окачване. Обаче наистина винаги ми е било лесно да забърша нещо по земята с тия израстъчетата на бронята отпред, да задера бордюр с куката за теглене като карам назад, или да задера някой много висок легнал полицай (това само когато сме натоварени 5 човека с багаж обаче). Въпроса ми е реално каква може да е причината и дали има нужда да се прави нещо? Дали просто пружините са сдали багажа от времето, или може да е нещо друго. Дали има и смисъл да се сменя нещо по окачването заради това снижаване. Доколкото ми е известно няма заводско по-спортно окачване за модела. Сменял съм предни амортисьори преди 5 години, но колата е равномерно по-ниска и отзад, където нищо не е пипано. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 1007 #2 Отговорено преди 55 минути Ако си със заводските амове е нормално да е по-ниска от друга с афтърмаркет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitakaailqka 1 #3 Отговорено преди 51 минути (Редактирано) Не знам дали другата е с афтърмаркет. Просто ми прави впечатление, че моята е една идея по-ниска от другите сивик 8ци. Редактирано преди 51 минути от mitakaailqka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове