Honda_Z 1624 #1 Публикувано събота в 14:09 TLX "последен модел" ще си остане завинаги, защото след него вече няма да има, но... След над година висене по паркинги, гаражи, събиране на части и чакане на ред, най-сетне е в пътя: И се чувствам като дете с нова играчка. 10 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7415 #2 Отговорено събота в 14:26 Честито Т Л Х-че! Луксозен Акробат. Радости и далечни близости да ти носи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 238 #3 Отговорено събота в 17:57 Да ти е честита, само хубави моменти да имаш с нея. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Божков 85 #4 Отговорено вчера в 09:43 Честито и със здраве да я караш! Безаварийни километри! Кое ниво на оборудване взе ? Има ли Sh Awd? От кое си най- доволен в колата ? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1624 #5 Отговорено вчера в 12:59 @Божков A-Spec SH-AWD, което ще рече 2.0Т. Не, че е кисело гроздето TypeS, но не си представям да изхранвам 3-литров турбиниран шестак. Засега. Не съм я карал много, за да имам по-обстойни впечатления, но спрямо братовчеда ѝ Акорд 10 2.0Т, от който слизам: Предимства: - усеща се доста по-масивна и шумоизолирана - една от най-красивите коли, които съм виждал - материалите определено са по-качествени - не знам как успява, и двете търсят квадратни знаци, но акорда не е разпознал нито един знак, а ТЛХ-а разпознава 80% от тях и ги визуализира - камерата за заден ход е с осезаемо по-добра разделителна способност Недостатъци: - андроид ауто екрана не се разделя на 2/3 и 1/3, където да има две приложения, например Waze и Spotify - разбирам, че са отделили екрана да е далеч, за да може таблото да е дълбоко, но ще трябва да свиквам с touch pad-a още дълго време - липсват бутони за управление на телефон на волана - ръчната спирачка не е на централната конзола, а на таблото, което също ми е странно и ще трябва да свикна Но съм пределно наясно, че в избора ми няма много прагматичност и не търся такава. Просто тая кола... много ме кефи. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Божков 85 #6 Отговорено преди 18 часа От кръглия въртящ се бутон в лявата част на волана при натискане наляво/ надясно вдигаш или затваряш като те търсят по телефона. С тъчпада ще свикнеш за два дни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове