apinni 7 #1 Публикувано 24 Март (Редактирано) Пичове,някой слагал ли е Yokohama Geolander A/T 205/70/15)на Хонда Хрв/1.Всички съвети са добре дошли. Редактирано 24 Март от apinni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 307 #2 Отговорено 24 Март За размера ли питаш или за марката? С размера няма яд. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
apinni 7 #3 Отговорено 24 Март Преди 3 часа, s.s.d.d. написа: За размера ли питаш или за марката? С размера няма яд. Не,размера най-вероятно ще пасне мо ме притеснява дали няма да опира отпред при завой и отзад няма ли да е много близко и при натоварване да опира.Също това 205 с борд нама ли да е кофти с нашите джанти 5.5Jx15x45 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
apinni 7 #4 Отговорено 24 Март Някой ако е слагал да сподели лични впечатления. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 307 #5 Отговорено 25 Март Е с такива съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
apinni 7 #6 Отговорено 25 Март Преди 11 часа, s.s.d.d. написа: Е с такива съм. Добре ли стоят на нашите джанти 5.5?Возията променя ли се? Ходя на лов и риба с моето Харви,ако си го пробвал извън пътя сподели впечатления. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7388 #7 Отговорено 26 Март (Редактирано) Има си някакви препоръчителни съотношения за ширината на гумата спрямо джантата. https://www.supergumi.bg/polezna-informatsiya/kak-da-kombinirame-pravilno-gumi-i-dzhanti Има си и допуски за товароносимост и скорост и е добре и тези индекси да се спазват, защото излишно по-тежките гуми возят по-твърдо, а и са първият елемент от окачването, да не говорим че буквално се усеща че тегнат на мотора при ускорение. @apinni виж все пак какво пише на табелката за гуми на купето ти. @s.s.d.d. ако искаш, снимай му колата си, за да види как стои 205 гума на 5,5J джанта? Редактирано 26 Март от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 307 #8 Отговорено 26 Март (Редактирано) Екстра са! На табелката пише 195/70/15. 205 стоят по-добре. Редактирано 26 Март от s.s.d.d. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове