донидо 4 #1 Публикувано преди 8 часа Здравейте хондаджии , карам Акорд 2.2 дизел Тайп С екзекутив с всички екстри на модела. Някъде из форума четох че има екстра на колата когато включа на задна и огледалата да се навеждат. Ще ми кажете ли как се активира, защото иначе всеки път ги места за да ми е удобно да паркирам.Незнам дали има значение, че колата е с ръчно скорости. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANTRAZID 28 #2 Отговорено преди 6 часа При включване на задна скорот лоста за огледалата трябва да е на дясно, само дясното огледало се завърта ,за да виждате бордюр(други препятствия). При модела Тайп С тази екстра липсва,но сте написал и екзекютив като това няма такъв модел в едно. Екзекютив има тази опция при задна скорост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 744 #3 Отговорено преди 6 часа (Редактирано) Да, има такава екстра, но само за дясното огледало. Просто поставете селектора с който избирате кое огледало да се настройва в положение към дясното огледало. Тогава когато включите задна предавка, дясното огледало ще се наклони надолу. п.п. Докато съм писал, колегата @ANTRAZID ме е изпреварил и май го е обяснил по-добре от мен. Редактирано преди 6 часа от DAN_DAN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове