Jump to content
Topa

Откъде купувате резервни части за Acura RDX 2022?

Recommended Posts

Здравейте, колеги!

Предстои ми смяна на предни дискове и накладки на Acura RDX, 2022 2.0T SH-AWD.Тъй като държа на качеството и искам да избегна проблеми с кривене на дискове или свирене на накладки, се обръщам към вас за съвет.

Въпросите ми са:

Какви марки ползвате и от кои сте доволни? Клоня към Akebono или оригинални OEM, но приемам и други предложения (PowerStop,Brembo,Bosch и т.н.).

Има ли в България търговец, който поддържа наличност, или е по-добре да поръчам директно от Америка?

Ако поръчвам от САЩ (RockAuto / AcuraPartsWarehouse), кои фирми посредници използвате за доставка до България, които са коректни и не режат глави с транспорта на тежките дискове?

Благодаря предварително на всички отзовали се!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Rockauto са спрели да изпращат до европа доста от артикулите. Излиза следното съобщение: Part # 2552210200 cannot ship to the EU or the UK because we do not have documentation from R1 CONCEPTS about Russian steel content. Please choose a different brand. Click here to find an alternate.

Заради тези евроГейски простотии ggbg и другите алтернативни доставчици ще изискват подобен документ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам едни предни накладки Акебоно и ако искаш мога да ти съдействам.

Моята е с дискове на Хонда. Виж кой предлага размер 315мм диаметър. Мисля че съвпадат с един модел на Brembo за Хонда ЦРВ 4.

Дисковете тежат около 19-20 кг и за мен е безмислено да ги доставяш от САЩ.

Ако искаш на хонда провери във вече моментирани магазини за части 

Това е коментар по въпроса в група:

Предни накладки

-JAPANPARTS PA-434AF

-BLUE PRINT ADH24291

Задни накладки TEXTAR 2242901

-JAPANPARTS PP-415AF

- ROADHOUSE RH 21551.32

Предни биалети FEBEST 2923-FLIIF

Задни биалети

Преден шарнир FEBEST 0320-RWF

Предни дискове TEXTAR 92347003

Външен накрайник Д CTR CE0219

Външен накрайник Л ADH28735

Вътрешен накрайник CTR CR0729

Филтър скорости FEBI 177696

Филтър купе BLUE PRINT ADH22518

Задни доскове FEBI 179063

Масло скорости 08200-9015A

Масло диференциал 08293-999HE

Бутало преден апарат Febest 0376-RE4F

Свещи NGK 91121

• Харесвам 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, колеги!

Първо искам да благодаря на всички, които се отзоваха и помогнаха със съвети и мнения в темата – оценявам го!

Искам да споделя, че проблемът с намирането на спирачни дискове и накладки за моята Acura RDX най-после е в процес на решаване. Оказа се голямо предизвикателство – по VIN номер не успях да намеря нищо от европейски производител, а не ми се поемаше риск да поръчвам и напасвам части само по размери.

В крайна сметка се доверих на Бултрако. Частите вече са поръчани и са в процес на доставка, като се очаква да пристигнат след около месец. Живот и здраве, веднага щом ги монтираме, ще пиша отново, за да споделя финални впечатления от работата и отношението на екипа в сервиза.

Поздрави и безаварийни!

• Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Успех с Бултрако и безаварийни с Акурата. Ако решиш може да пуснеш някоя снимка за форума :)

Със здраве!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...