Topa 1 #1 Публикувано 5 Март Здравейте, колеги! Предстои ми смяна на предни дискове и накладки на Acura RDX, 2022 2.0T SH-AWD.Тъй като държа на качеството и искам да избегна проблеми с кривене на дискове или свирене на накладки, се обръщам към вас за съвет. Въпросите ми са: Какви марки ползвате и от кои сте доволни? Клоня към Akebono или оригинални OEM, но приемам и други предложения (PowerStop,Brembo,Bosch и т.н.). Има ли в България търговец, който поддържа наличност, или е по-добре да поръчам директно от Америка? Ако поръчвам от САЩ (RockAuto / AcuraPartsWarehouse), кои фирми посредници използвате за доставка до България, които са коректни и не режат глави с транспорта на тежките дискове? Благодаря предварително на всички отзовали се! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 784 #2 Отговорено 5 Март Rockauto са спрели да изпращат до европа доста от артикулите. Излиза следното съобщение: Part # 2552210200 cannot ship to the EU or the UK because we do not have documentation from R1 CONCEPTS about Russian steel content. Please choose a different brand. Click here to find an alternate. Заради тези евроГейски простотии ggbg и другите алтернативни доставчици ще изискват подобен документ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Божков 84 #3 Отговорено 5 Март Аз имам едни предни накладки Акебоно и ако искаш мога да ти съдействам. Моята е с дискове на Хонда. Виж кой предлага размер 315мм диаметър. Мисля че съвпадат с един модел на Brembo за Хонда ЦРВ 4. Дисковете тежат около 19-20 кг и за мен е безмислено да ги доставяш от САЩ. Ако искаш на хонда провери във вече моментирани магазини за части Това е коментар по въпроса в група: Предни накладки -JAPANPARTS PA-434AF -BLUE PRINT ADH24291 Задни накладки TEXTAR 2242901 -JAPANPARTS PP-415AF - ROADHOUSE RH 21551.32 Предни биалети FEBEST 2923-FLIIF Задни биалети Преден шарнир FEBEST 0320-RWF Предни дискове TEXTAR 92347003 Външен накрайник Д CTR CE0219 Външен накрайник Л ADH28735 Вътрешен накрайник CTR CR0729 Филтър скорости FEBI 177696 Филтър купе BLUE PRINT ADH22518 Задни доскове FEBI 179063 Масло скорости 08200-9015A Масло диференциал 08293-999HE Бутало преден апарат Febest 0376-RE4F Свещи NGK 91121 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Topa 1 #4 Отговорено 7 Март Здравейте, колеги! Първо искам да благодаря на всички, които се отзоваха и помогнаха със съвети и мнения в темата – оценявам го! Искам да споделя, че проблемът с намирането на спирачни дискове и накладки за моята Acura RDX най-после е в процес на решаване. Оказа се голямо предизвикателство – по VIN номер не успях да намеря нищо от европейски производител, а не ми се поемаше риск да поръчвам и напасвам части само по размери. В крайна сметка се доверих на Бултрако. Частите вече са поръчани и са в процес на доставка, като се очаква да пристигнат след около месец. Живот и здраве, веднага щом ги монтираме, ще пиша отново, за да споделя финални впечатления от работата и отношението на екипа в сервиза. Поздрави и безаварийни! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Божков 84 #5 Отговорено 7 Март Успех с Бултрако и безаварийни с Акурата. Ако решиш може да пуснеш някоя снимка за форума Със здраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове