todor1820 2 #1 Публикувано 22 Януари Здравейте, извинявам се първо ако има вече тема по въпроса. Предвид студените температури тези дни, при сутрешното палене когато дам контакт, лампата за подгряване на свещите светка за около секунда и изгасва веднага.. въпорсът ми е при всички 2.2 150к.с. Ли е така или проблема е при мен? прилагам и клип Поздрави IMG_1904.mov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oilgerm 70 #2 Отговорено 22 Януари Aз съм със 7 генерация и е по същия начин и при мен, нищо тревожно , нормлано е.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 351 #3 Отговорено 22 Януари (Редактирано) Тези лампички нищо не показват... всички мислят, че свещите помагат само при палене... Бях закачил временно светодиод на шината за подгряване и го бях извел около чистачките, да го виждам. След запалване, светеше още половин километър след тръгване. (не съм сигурен, дали с пълна мощност, или намалено напрежение) Имах изгоряола свещ, нямаше индикация, а колата си палеше. Редактирано 22 Януари от JapCar Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gladiator_BG 77 #4 Отговорено 22 Януари 8 hours ago, JapCar said: Имах изгоряола свещ, нямаше индикация, а колата си палеше. При N22B1 колата индикира дори при влошено състояние на свещта още преди да изгори... Времето което свети подгревната лампа, ако не се бъркам е необходимото време на свещите да достигнат работната си температура при палене. След запалването продължават да работят докато двигателя достигне някаква оптимална работа/температура. При проблем със свещите светва PGM-FI 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 351 #5 Отговорено 23 Януари Преди 16 часа, Gladiator_BG написа: Времето което свети подгревната лампа, ако не се бъркам е необходимото време на свещите да достигнат работната си температура при палене. След запалването продължават да работят докато двигателя достигне някаква оптимална работа/температура. И аз мисля така, само не съм сигурен, дали след запалване, продължава с пълно напрежение, или понижено, защото греят яко и биха изгорели... По светодиода, който монтирах, не може да се познае, но и не ме интересуваше... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове