veno 0 #1 Публикувано 28 Юни, 2007 Вчера свалих инжекторите, нормално ли е да имат такъв нагар по тях?: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HAYABUSA #2 Отговорено 28 Юни, 2007 Според мен не е нормално да има такъв нагар. трябва да са чисти ако ти работи нормално двигателя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emod #3 Отговорено 28 Юни, 2007 Това нагар ли е или отлагане на мърсотия Прави ми впечатление, че ако имаш прекалени много картерни газове (примерно издухал двигател), през вентилацията на картера, голяма част от тях отново се подават в смукателния колектор и се получава една мазнотия Как е положението в смукателния ти колектор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
veno 0 #4 Отговорено 28 Юни, 2007 и на мен ми прилича на яко мазнотия и мизерия, и точно си мисля че от картерната вентилация... в колектора няма как да бръкна освен през дросела който скоро чистих и си имаше прилично мръсотия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #5 Отговорено 28 Юни, 2007 приател това нее нормално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
veno 0 #6 Отговорено 28 Юни, 2007 то ясно че не е нормално въпроса е следствие на какво е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #7 Отговорено 28 Юни, 2007 Moже ли да попитам колко от вас , които казвате че не е нормално , са сваляли собстветните си инжектори и са видяли че не са в подобен вид ?!? При кола , която 10 години е събирала мазни натрупвания си е нормално . Колектора отвътре ще е същия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #8 Отговорено 29 Юни, 2007 искам и аз да ги попитам нещо...колко от вас са виждали инжектор отпред? щото цялата тая гнус е отстрани и няма грам отношение към работата на инжектора, ама като го погледнеш централно (там където е иглата) и е чист като моминско дупенце Вено, хондовата система за вентилация на картерните газове ги правя тия гадости.... и от капака на клапаните, и от маркуча който идва от картера. Пуста екология, вместо да си ги изхвърлим тия гадости в атмосферата, тръбва да си ги бутаме обратно в двигателя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #9 Отговорено 29 Юни, 2007 (Редактирано) Пак ли ти бе Вено. Нямаш спирка. Според мен е по-добре да свалиш целия колектор и да го измиеш. Иначе я стане я не.П.П. А ти от каде видя инжекторите отпред? Като човека ги е снимал само в страни аиде успехТова е така при всички без излючение. А и Емо е видял бая инжектори. Редактирано 29 Юни, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #10 Отговорено 29 Юни, 2007 (Редактирано) като за начало един съвет-смени бензиностанцията.....щото може и от гаден бензин да има мизерии.аз покрай мойта кочина смених доста инжектори,такова нещо никога не съм виждал....а си ми седят картерните вентилации.... Редактирано 29 Юни, 2007 от prelude Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
p0nka7a 0 #11 Отговорено 29 Юни, 2007 (Редактирано) Veno след почистването усети ли се разлика в работата на мотора а и в бързината ? А и колеги какъв препарат предлагате за почистване ? или по добре да им се направи една Ултра-Вана ? Редактирано 29 Юни, 2007 от p0nka7a Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #12 Отговорено 29 Юни, 2007 Накрая да вземете да си изчистите и ауспусите, че там кви гадости има ...... Освен това възпрепиадстват свободното излизане на газовете и убиват коне. И е грозно, хонди карате всепак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове