Jump to content
Gladiator_BG

Honda Accord 2.2 I-DTEC

Recommended Posts

Дойде време да се разделя със семейното комби. Както не веднъж във форума съм споменавал за мен колата е тясна с малък багажник и с растежа на хлапетата нуждата от по - голям автомобил става все по осезаема.
Изрядни документи (всички срокове може да се проверят по Рег. Н ). Винетка. Сервизна история със всичко правено по колата откакто е при мен.
Оправени са "детските болести" на автомобила - Нови задни пружини; Втулка на рейката от CRV ; Нова тръбата на EGR.

Внос 2022г. от Германия. БЕЗ ръжда по купето. Лека корозия по заварките на задния мост и носачите.
Автоматично отваряне/затваряне на багажника.
Premium Sound System

Подгрев седалки/огледала.

Допълнително оборудвана със:
- Фланци на задните колелета - по добра визия на задницата и по стабилна в завой
- Модул за автоматично прибиране на прозорците и огледалата при заключване. Стария модул също е при мен.
- Напречни греди за рейлинга
- 500л куфар за багаж
- Комплект летни гуми
- Вериги за сняг
- СБА Карта

Рама: JHMCW38709C230415
N22B1 270 000 км

Обслужвана с Honda 0W30 C2 / Castrol H 0W30 C2. Филтри MAHLE. Не гори масло - от смяна до смяна не се е налагало доливане.

Към горепосоченото допълнително оборудване добавям и премахнатия DPF (твърди се, че се изкупуват на добри цени); XHORSE HDS USB кабел + Honda HDS подходящи за проверка на грешки и четене на живи данни.

ДПФ-а е премахнат тази пролет при Митака в Бресник. Колта е Stage1 180кс. Разхода се нормализира - 7 смесено; 8-9 в града. ГТП се минава без проблем Euro.5

Автомата е безпроблемен. Маслото му е опреснявано два пъти. След 20к км би следвалo трето опресняване. Антифриза е сменен с ОЕМ на Honda

Колата се намира и кара редовно в гр. Пловдив

Тесдрайв в града/извън/магистрала. Проверка в сервиз/майстор по избор.

Цена 14500лв

0895716363

3.jpg2.jpg5.jpg9.jpg7.jpg10.jpg11.jpg

6.thumb.jpg.9e9716d60af3dbf334fd70156a90955d.jpg13.jpg

Редактирано от Gladiator_BG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found