Mario Petkov 0 #1 Публикувано 17 Декември, 2025 Здравейте, Оказа се че Хондата имала понече забележки от колкото си мислех след като отидох на по-добър сервиз - присъдата е следната: Следи от теч антифриз зад водна помпа, разширителен съд не е укрепен, антифриз на min, втулки пр. Стабилизатор, външен ремък, теч масло кормилна рейка, предна лява къса щанга, залепена със силикон пробка картер, заварявана греда преден мост отпред вляво, смачкана спирачна тръба след удар, липсва декоратевна кора - багажна кора, климатикът не охлажда. Прикачам снимка на заварената греда преден мост в ляво и на смачканата спирачна тръба, а в следващо съобщение ще пратя на рейката. Въпроса ми е дали да се занимавам с ремонт или да я продавам? На 100 000км реални е и предната браня е за смяна - оказа се че и тавана е бил китосан и за това се е напукал (дали не се е въртяла по къпак от предишния собственик и за това да са го китосвали - не знам 😅) И ако кажете, че по-добре да я продавам колко мога да й искам в това състояние - без да прикривам нищо. Всичко друго й е наред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mario Petkov 0 #2 Отговорено 17 Декември, 2025 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 285 #3 Отговорено 17 Декември, 2025 Дали да я правиш не знам, но пиши от кого/кой търговец си я взел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mario Petkov 0 #4 Отговорено 17 Декември, 2025 (Редактирано) Здравете, Поне ми кажете колко би могла да струва в това състояние, ако нямате идея дали да я правя? От частно лице е - втори собственик в бг (карал я е 3г. като втори собственик) Редактирано 18 Декември, 2025 от Honda_Z Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1583 #5 Отговорено 18 Декември, 2025 Не знаем и каква е колата, знаем какво ѝ има само. LX е доста базово изпълнение, още повече, че за онзи пазар са по-скопени откъм екстри. Ако е от САЩ, а не Канада, това означава, че и уредите не са в метрична система, а климатикът (който така или иначе не охлажда) е във фаренхайт. Стреляйки в тъмното, казвам между 3 и 4 хиляди лева. Но едно нещо струва толкова, колкото някой би платил за него, та това с оценката може да е доста подвеждащо, понеже не знам кой би си вкарал таралеж в гащите с такива технически проблеми - това с кита и бронята са бял кахър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mario Petkov 0 #6 Отговорено 18 Декември, 2025 (Редактирано) Благодаря за отговора! Изжлежда, че най-големите проблеми са климатика и оправането на предната греда тя въобще има ли къде да се оправи и дали има вариянт да се замени с нова? Редактирано 18 Декември, 2025 от Honda_Z Предупредих Ви вече да не цитирате предходно мнение, а Вие правите точно това отново?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mario Petkov 0 #7 Отговорено 30 Декември, 2025 За сега реших да я оправям. Може ли съвет от къде мога да закупя спирачни тръби (brake lines) или дали има фирма която може да ремонтира тръбичките без да се сменят а да направят нещо като конектори (ако може да препоръчате), външен ремък и какво трябва да значи, че разширителния съд не е укрепен? И дали има от къде да закупя декоративната багажна кора? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове