Jump to content
serafim4e

Проблем със звук на комар отдясно отпред, дясно колело

Recommended Posts

Здравейте момчета! Имам следния проблем: като тръгвам сутринта не се чува, но при първо спиране и тръгване след това, се чува един звук както когато е износена накладката, но в случая не е.Свалихме предното дясно колело, много трудно се завърта и се вижда омасляване на маншона на полуоската. Отгоре се намирал диференциала...който имал семеринг и може от него да има теч.А може би не е така, а отгоре има друго нещо и тече грес. Това сериозен ремонт ли е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оказа се блокирал спирачен апарат на задно колело, ще сменям накладки другата седмица, но за маншона на полуоската още не знам, тъй като не са го видяли. Колко би трябвало да изкарат задните накладки  приблизително?

• Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зависи от накладките, режимът на експлоатация и др. Оригинални задни и 100 000 могат да изкарат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Решиха ми проблема - раздвижване на спирачни апарати, нови накладки и нов маншон на вътрешно каре на лявата полуоска. Обаче маншона на вътрешното каре на дясната полуоска е омазан, от горе (?) капе масло. Ще се прави след празниците. Какво има отгоре?Не разбрах от къде може да е теча, споменаха нещо от сорта между кутията на ....и ...., ще е три дена тъй като има много разглобяване.Никога не съм губила масло, но сега ще го меря често....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...