purkinie 16 #1 Публикувано 17 Ноември И така...... Търся си такъв сервиз за смяна на спирачната течност на ЦРВ 3. Ако има някой доволен колега от такъв сервиз, моля да го сподели. П.С. Има ли някакво видео в което се описват стъпките на смяна , в случай че немога да намеря такъв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vicente 6 #2 Отговорено 17 Ноември Няма свестен сервиз и майстор на хонда близо до търново. Хвалят няколко който бяхя ама си повярваха.....вече не е така. По-добре си я смени сам. Неволята учи. Аз сам си сметих същата трчност на съединителя и двете помпи. На спирачките е даже по лесно, предполагам. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1615 #3 Отговорено 17 Ноември 29 minutes ago, purkinie said: И така...... Търся си такъв сервиз за смяна на спирачната течност на ЦРВ 3. Ако има някой доволен колега от такъв сервиз, моля да го сподели. П.С. Има ли някакво видео в което се описват стъпките на смяна , в случай че немога да намеря такъв Елентарана процедура но трудоемка за малко пари,повечето я претупват и сменят само течноста в казанчето. Дали са бутали апаратите няма как да разбереш,или вече е късно като го хванеш. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
purkinie 16 #4 Отговорено 18 Ноември То , ако само сменят течността в казанчето , що за сервиз са? Това и аз мога да го направя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gddimov 2 #5 Отговорено 21 Ноември И аз търся такъв сервиз в района на Търново и споделям мнението на Vicente. Каквото мога си правя сам по колата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vicente 6 #6 Отговорено 27 Ноември Здравейте колеги, който търси свестен сервиз за нашите хонди в търновски регион, намерих един супер педантичен майстор в горна. Пича е бил в Германия доста години и се е учил по западняшки стил (не означава че е най доброто) но вече 2 коли съм му карал и съм го наблюдавал как работи. Всичко го прави все едно е за него. До колкото знам, прави всичко без двигатели. 3D стенд за предници, Смяна на гуми и доста комплексно сервизче. Казва се Милен и номерът му е 089 609 0021. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове