Jump to content
swilen73

Сверяване на часовник

Recommended Posts

След смяна на оригиналната медия на CR-V IV 2013 не мога да си сверя часовника на малкият екран. Не знам може ли да стане това чрез OBD. Моля някой ако се е сблъсквал с този проблем да сподели.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно. Следя...

Какво си сложи? Преди време се замислях и още не съм се отказал, а и колеги май активно се оглеждат. Та ще е полезно като инфо за повече хора предполагам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

https://bgauto.eu/oem-multimedii/honda/cr-v/cr-v-4-2012-2017/honda-cr-v-multimediya-navigatsiya-android-7-1-dvd

Ето тази всичко си бачка нормално само дето не мога да сверя часовника на малкият дисплей.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също съм с китайска от известно време. Часовника го смених от медията. Отрази се на малкия екран. Не знам дали има значение, но бутоните на волана също работят с медията.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На медията часът го оправих без проблем, но това не се отрази на малкия дисплей.

Редактирано от Honda_Z
Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Канбус модула на медията трябва да вземе часа от медията и да я прати по КАН на малкия дисплей. За целта трябва да се избере точната модификация на колата от менюто за канбус модула в медията. Има вариант и да не могат да се разберат двете и да трябва друг канбус модул. Аз съм с Raise, кокто идва с медията и се сверява, но понякога след запалване му трябват 2 минути да се свери.

• Харесвам 1
  • Благодаря 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евала колега всичко се получи както ти каза настроих канбус модула и модификацията на колата и всичко дойде на мястото, жив и здрав да си и дай боже повече такъв хора като теб.

Редактирано от Honda_Z
Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него.
  • Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...