swilen73 1 #1 Публикувано 13 Ноември, 2025 След смяна на оригиналната медия на CR-V IV 2013 не мога да си сверя часовника на малкият екран. Не знам може ли да стане това чрез OBD. Моля някой ако се е сблъсквал с този проблем да сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alexiv 5 #2 Отговорено 13 Ноември, 2025 Интересно. Следя... Какво си сложи? Преди време се замислях и още не съм се отказал, а и колеги май активно се оглеждат. Та ще е полезно като инфо за повече хора предполагам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swilen73 1 #3 Отговорено 14 Ноември, 2025 https://bgauto.eu/oem-multimedii/honda/cr-v/cr-v-4-2012-2017/honda-cr-v-multimediya-navigatsiya-android-7-1-dvd Ето тази всичко си бачка нормално само дето не мога да сверя часовника на малкият дисплей. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
,ssamm22 1 #4 Отговорено 14 Ноември, 2025 Аз също съм с китайска от известно време. Часовника го смених от медията. Отрази се на малкия екран. Не знам дали има значение, но бутоните на волана също работят с медията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swilen73 1 #5 Отговорено 14 Ноември, 2025 (Редактирано) На медията часът го оправих без проблем, но това не се отрази на малкия дисплей. Редактирано 15 Ноември, 2025 от Honda_Z Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n.g. 6 #6 Отговорено 14 Ноември, 2025 Канбус модула на медията трябва да вземе часа от медията и да я прати по КАН на малкия дисплей. За целта трябва да се избере точната модификация на колата от менюто за канбус модула в медията. Има вариант и да не могат да се разберат двете и да трябва друг канбус модул. Аз съм с Raise, кокто идва с медията и се сверява, но понякога след запалване му трябват 2 минути да се свери. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swilen73 1 #7 Отговорено 15 Ноември, 2025 (Редактирано) Евала колега всичко се получи както ти каза настроих канбус модула и модификацията на колата и всичко дойде на мястото, жив и здрав да си и дай боже повече такъв хора като теб. Редактирано 15 Ноември, 2025 от Honda_Z Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове