Диян Георгиев 0 #1 Публикувано преди 10 часа Здравейте, обмислям закупуването на акорд 8ма генерация. От доста време оглежда коли и в момента съм се спрял на една конкретна в Пловдив но ме мъчат няколко неща. Тъй като прочетох че мотора от завода си излиза с лек харч на масло проверих саждите в аспука които не бяха никак малко. При леко забърсване целия ми пръст стана черен, въпросът ми е понеже питах собственика и каза че долива по половин литър на 7/8 хиляди километра смятате ли че е възможно да е толкова малко. Отделно ми се стори че предната дясна врата е с по различен утенак от предния калник което ме навява дали не е блъскана. Моля някой ако е ходил да гледа колата или смята че може да имама някакъв проблем с нея нека сподели ще ми бъде доста полезно. Колата също така е на обява от 3 месеца което не знам дали е лош показател. Оставям линк към въпросната обява. https://www.mobile.bg/obiava-11751440769500438-honda-accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 194 #2 Отговорено преди 2 часа Здрасти, Не се вижда добре на снимките, но сякаш както казваш са в сажди, та тук нямаш съмнение за харча на масло, въпросът е колко. Без газ ли е? Това би било хубаво, ако ще слагаш, по-добре ти да си първият. Няма много добри снимки, закарай я задължително да я погледне някой читав майстор. Виж за ръжди ако е Швейцарка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 911 #3 Отговорено преди 1 час Карай я на ГТП и ако покрие нормите я взимай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове