Jump to content
Диян Георгиев

Закупуване на Акорд 8ма генерация

Recommended Posts

Здравейте, обмислям закупуването на акорд 8ма генерация. От доста време оглежда коли и в момента съм се спрял на една конкретна в Пловдив но ме мъчат няколко неща. Тъй като прочетох че мотора от завода си излиза с лек харч на масло проверих саждите в аспука които не бяха никак малко. При леко забърсване целия ми пръст стана черен, въпросът ми е понеже питах собственика и каза че долива по половин литър на 7/8 хиляди километра смятате ли че е възможно да е толкова малко. Отделно ми се стори че предната дясна врата е с по различен утенак от предния калник което ме навява дали не е блъскана. Моля някой ако е ходил да гледа колата или смята че може да имама някакъв проблем с нея нека сподели ще ми бъде доста полезно. Колата също така е на обява от 3 месеца което не знам дали е лош показател. Оставям линк към въпросната обява.
https://www.mobile.bg/obiava-11751440769500438-honda-accord

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти,
Не се вижда добре на снимките, но сякаш както казваш са в сажди, та тук нямаш съмнение за харча на масло, въпросът е колко. 
Без газ ли е? Това би било хубаво, ако ще слагаш, по-добре ти да си първият.

Няма много добри снимки, закарай я задължително да я погледне някой читав майстор. 

Виж за ръжди ако е Швейцарка!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Карай я на ГТП и ако покрие нормите я взимай.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   1 потребител

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...