ВенциХ 0 #1 Публикувано 9 Октомври Здравейте колеги, от скоро съм с CR-V 2014 с навигация. Всичко си работи добре, но липсват редове в менюто на i-mid (горния малък екран). Няма опции за заключване на вратите, лампите в купето, тапет на екрана, заболяване след зареждане на гориво. Дадох фабрични настройки на навигацията, но нищо. Само това с откачането на акумулатора не съм пробвал за сега. Купена е от Европа. Ключовете са два оригинални. Ако някой се е сблъсквал с проблема ще съм благодарен да сподели :). Четох е нета доста, но не открих решение. С навигацията от снимката съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 520 #2 Отговорено 9 Октомври Някои от нещата които търсиш не са там а на малкото екранче в километража. В менютонсе влиза от тези бутони на волана. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВенциХ 0 #3 Отговорено 9 Октомври Благодаря за бързия отговор. Да. Там са доста от настройките като известяване за скорост, А и В изминати километри, километри до следващ "сервиз", но нищо от това, което търся. Само едно меню не съм натиснал, защото не знам какво значи. Утре ще снимам. Там ми дава опция да нулирам нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alexiv 5 #4 Отговорено 9 Октомври (Редактирано) По памет това за вратите беше забито, но се влизаше с тези Menu или над него другия бутон за настройки вляво. Ако не забравя ще снимам пътя. Имаше значение дали е запалена или е само "на контакт" май в опциите. Вече ги бъркам кое на коя кола как беше. Трябва ЕС да ги задължи всичко да е на едно меню... аман от творчества. Отделно по форумите има неща дето явно ги има само за неевропейките. Но за вратите го има на моята европейка IV и за зануляването при зареждане (май). Редактирано 9 Октомври от alexiv Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ves_Co 3 #5 Отговорено 13 Октомври Здравей колега, всичко без настройката на тапета се настройва от менюто на километража. Просто провери всички опции там, сещам се че и аз доста поцъках. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВенциХ 0 #6 Отговорено 13 Октомври Да. Запалена на място с дръпната ръчна. От бутоните на волана от дясно- долу. Липсва за тапет, заключване на врати при скорост, настройване на светлините в купето... Иначе намерих доста неща в менюто на километража. Просто трябва да е запалена на място. Предполагам защита да не ровиш в движение. Благодаря за отговора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alexiv 5 #7 Отговорено 13 Октомври (Редактирано) Ееее докато се сетя да снимам и ти си се оправил. Няма автоматично заключване на вратите, има настройка какво да отключва дистанционното и безконтактно като си отвориш вратата Реното дето е с 10 години по-дърто го имаше това... Иначе - на запален двигател и на P (за автоматик) вдясно долу бутоните под волана средния бутон натискаш, за да стигнеш до със стрелките до: За зануляването опциите са в "Meter Setup" (2/7) при мен: и после имаш за trip A и Trip B брояча: при зареждане или при гасене или ръчно. Това е. Редактирано 13 Октомври от alexiv 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВенциХ 0 #8 Отговорено 13 Октомври Да. Не очаквах да има разлика в един модел и една генерация в опциите. Все пак всичко е софтуерно. Японците така са решили. Здраве да е. Благодаря много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове