Jump to content
Mkilla

Продавам Civic Type R 8th gen

Recommended Posts

Пичове и дамски пичове, това е. Продавам си и другият Сивик, време е. Бая време изкарахме заедно, време е за по-семеен тип коли. Ето кратко инфо за колата :

Кара се ежедневно и се е поддържала безкомпромисно. Държала се е винаги сток, без излишни интервенции. Част от нещата за нея

- Джанти летни OZ ultraleggera 18
- Джанти зимни ОЕ Хонда 17
- масло с филтри се сменя на 6000км, 2 пъти в годината
- нови предни дискове АТЕ и оригинални накладки на 1000км
- Газова уредба монтирана на 175000км като след Vtec минава само на бензин.
- нов оригинален съединител Хонда на 5000км
- GP пакет преден и заден
- Мултимедия Pionner с контрол от волана и заводски премиум sound
- сменени оригинални часовник и оборотомер
- нови иридиеви свещи
- нови 4 бобини
- фолио Lumar на фарове и багажник
- фабрично тонирани предни стъкла
- заводски ксенон
- чисто нов стартер
- рециклиран алтернатор

- нови задни спирачни апарати

Като минуси - за поправка на климатик. Така и не го оправих. За смяна на магнитният съединител. Компресора съм го свалил, ще го дам на новият собственик. Дребни външни забележки с оглед ежедневното ползване. 

Това са малка част от нещата, кара се от 2016/17 година, 9 години, като аз съм 3ти собственик. За повече информация, по телефон - О893 ОО9/15О. Огледи само с предварителна уговорка. Темата за колите ми я има, там може да се видят една част от нещата, които съм правил по нея. Тест драйв е възможен при сериозен интерес. Проверка в сервиз по избор, също.  

IMG_7842.thumb.jpg.5667d740b8f2e2e1104297c4e0c42c07.jpgIMG_7847.thumb.jpg.489f5f8882d8d399201982c8f69c5bab.jpgIMG_7850.thumb.jpg.0d47b41c2f02fe4825d1e20e7f7d0de3.jpgIMG_7852.thumb.jpg.59b90bf351701fca366a6784a6aef5c8.jpgIMG_7848.thumb.jpg.600cb3c5ff1644be0e49e7e296a8dab6.jpg

Цена : 18 999лв.

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нова цена - 15 000лв / 7669 euro. Само Ultraleggera джантите са 2500лв към момента :) Има какво да се прави по колата, но е в много добро състояние на фона на възрастта си и върви чудесно и на газ и на бензин. Ако някой се притеснява от газта, не е имала нужда от реглаж клапани от самото слагане на газовата уредба, проверявана е 2 пъти. След 5000 rpm, преди Vtec, минава изцяло на бензин. Обръщането на газ на студен автомобил става над 50 градуса, за да пази инжекторите, за да поработят повече време всеки път. Системата е настроена добре с изведено пълнене до гърловината на бензина, което не е толкова често при 8-ма ген. 

Не се кара от вече близо 2 месеца, идва ми и другият автомобил и този вече взима да пречи. Ако някой има интерес, само с предварителна уговорка. Все още е с летните гуми и с джантите от снимката. Мога да направя още по-добра цена, без Ultraleggera джантите, но не си заслужава според мен, стоят и страхотно а и гумите са сравнително нови. 

Редактирано от Mkilla

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...