seisivan 33 #1 Публикувано понеделник в 06:54 Здравейте, от известно време хондата cr v 2.0 бензин прави един номер. Много рядко се случва, но понякога при празен ход оборотите явно падат под 750 и се усеща лека вибрация в купето. Смених горивен филтър, не е от него. Карах я на дълго около 2.000км, но пак е така. Прави го много рядко, на седмица 1 път, но все пак ме дразни. Някой има ли идея какво може да е?Оборотите иначе на празен ход са стабилни, всичко е ок. Колата е на 30.000км реални защото съм я купувал нова 😀 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 518 #2 Отговорено понеделник в 06:58 Случва се да, май са си така. Щом е лека вибрация. А това нанстуден мотор ли? Като загрее оправя ли се? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
seisivan 33 #3 Отговорено понеделник в 11:46 На топъл мотор. На студен държи над 1000 като я запаля и като позагрее пада на 700-800 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 518 #4 Отговорено понеделник в 15:46 Питам защото на студен мотор леки вибрации на обороти май си е официален проблем. При мен го има но почти не ми прави впечатление щото идвам от дизел 😂 Но пък малко като загрее си се оправя. Даже руснаците ги ремапват, за да вдигнат малко оборотите на свободен ход. Така че е всеобщ проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове