Jump to content
hEka

Из дневниците на една

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Реших и аз да разкажа за великите разбирачи в сервизите, за да не правите моята грешка...Та отива бащата онзи ден в един сервиз близо до нас да разпита людете могат или не могат да сменят гумичките на една хонда... оня казал мога.... 50 кинта гумички 50 кинта работа... чудно до тук... Отивам аз вчера сутринта да оставя колата и минавам на контролен преглед към 2 на обед... работата върви и ми казват към 17 часа да мина да я зема... дотук всички са щастливи... отивам аз в 17 30 и гледам оня седи си на стола и пуши цигара... викам готова ли е бре... оня ми вика ... загубихме едното кученце дето захваща клапанааа.... ;) ... е как го

Редактирано от hEka

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти на тоя "майстор"що не му подариш една мистрия колега,да ходи да се прави на майстор където си иска......Аз ако бях ,нямаше да му платя да знаеш и питай колегите за правилния сервиз другия път или рови в търсачката,щото гумички на Хонда се сменят изключително рядко ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest UniCorn

Я кажи в кой сервиз ти се случи това, да се знае, все пак.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

75 лв 1 брой.

Давай да ги произвеждам бе колега,има ли търсенеСериозно говоря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бах ти майстора е такива мьрди най ги мразя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я кажи в кой сервиз ти се случи това, да се знае, все пак.

не му знам името, но е в кв. Тракия зад кафе Евридей ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Plevelcho

аман от такива пишман майсторимай доста колеги сме попадали на такивадайте да направим карта на свестните майстори,да се знаят :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Доре бе човек. Ти не си от вчера във форума. Що правиш глупости и ходиш на кофти техници. За търсачката знаеш предполагам, както може би и каде да я караш. :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега :ph34r: , незнам за теб или за останалите , но ако някав такъв некадърник ми направи някакъв фал по колата ... ей , ще полудея ... мисля , че свички знаят как се сабират пари за кола и то не каква а Японска ... та щях да му счупя пръстите некадърни !!!П.П. - Ей , колата ми е като втора жена !!! Изтръпвам !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега :D , незнам за теб или за останалите , но ако някав такъв некадърник ми направи някакъв фал по колата ... ей , ще полудея ... мисля , че свички знаят как се сабират пари за кола и то не каква а Японска ... та щях да му счупя пръстите некадърни !!!П.П. - Ей , колата ми е като втора жена !!! Изтръпвам !!!

:) естествено......PS само дето жена ми не давам да я "пипат" чужди майстори :D ,щото :D:):D:D ...... :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е аз как не можах да изпусна нито едно бе е***ти идиотите тие за магнит не са ли чували? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...