Cspok 3 #1 Публикувано сряда в 23:51 Здравейте ,интересува ме отзад разликата само в бронята ли е или има и друго.Цуна ме един рейс отзад и се чудя какво може да пасне на фейслифта от преди фейса. Стопове, врата на багажника ,панти, ,лайсната под вратата , бронята. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mytanta 50 #2 Отговорено вчера в 02:50 Вратата е съвместима,стоповете също,бронята мисля че имаше разлики. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1898 #3 Отговорено преди 18 часа Нямаш ли каско? Ако имаш - давай им я в сервиза и да ти я оправят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cspok 3 #4 Отговорено преди 7 часа Нямам каско Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1898 #5 Отговорено преди 3 часа (Редактирано) В такъв случай, обаждай се на Станимир от автоморгата, да ти праща каквото ти трябва. Ако си от София, можеш направо да отидеш и да си ги вземеш на място. Редактирано преди 3 часа от Emicha Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове